Estella Warren 45 let


Estella Dawn Warren, přezdívaná „Tellie“ se narodila 12. prosince 1978 v Kanadském Ontáriu, jako nemladší ze tří sester ředitelce základní školy a prodejci automobilů. Ve dvanácti letech se odstěhovala od rodičů, aby se mohla naplno věnovat synchronizovanému plavání, kterému věnovala až šest hodin denně.

Nicméně ani kariéra úspěšné modelky Estellu zcela neuspokojovala a tak následovalo další velké stěhování, tentokrát do Mekky filmového průmyslu Los Angeles, kde se přihlásila na konkurz filmu Tima Burtona PLANETA OPIC (2001), kde získala roly dívky Daeny, která pomáhá hlavnímu hrdinovy dostat lidstvo z pod nadvlády opic. V tentýž rok se pak objevila ve vedlejších rolích i méně ambiciózních filmů a to v dramatu z prostředí modelingu PARFÉM, v thrilleru NEBEZPEČNÝ SEX i ve sportovním dramatu se Sylvestrem Stallonem FORMULE!.

V roce 2003 následovali další vedlejší role v romantickém filmu SMOLAŘ, v komedii KLOKAN JACK a poté dostala šanci předvést své herecké umění když dostala ve filmu AMNÉZIE hlavní roly dívky Kymberly Jansenové, kterou omámil a znásilnil její ošetřující lékař v podání Johna Hannaha (ten legrační bráška Rachel Weiszové z filmu MUMIE). Nicméně ani tento film se nestal kinohitem a putoval na video, stejně jako řada jejích následujících filmů, které měly kvalitativně spíše sestupnou tendenci.

Nezbývá než doufat, že se v budoucnu Estellce opět zadaří a obšťastní nás svým krásným tělem v nějakém úspěšném, zajímavém filmu. I když už dnes vrcholově neplave, tak denně běhá, posiluje, jezdí na kole a cvičí jógu. Ve formě tedy je, nezbývá než ji držet pěsti.


23.12.1978
Peterborough, Ontario, Kanada
Estella Warren csfd

The Beginning: Feel the DeadUndateable JohnJust Within ReachZabij, nebo zemřiNo Way OutNocturnaCizinec v násDangerous IntuitionBez šanceNa shledanou v záříIrreversiKráska a zvířeVražedné sváděníLies and CrimesNational Lampoon's PuckedTaphephobiaMalá vada na kráseBlowing SmokePronásledovanýTrespassingAmnésieKlokan JackSmolařFormule!Nebezpečný sexParfémPlaneta opicFeel the DeadDoktor MozekPosel ztracených dušíZákon a pořádekZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiZlatá sedmdesátáThousand Year Journey, APlanet of the Apes: Rule the PlanetThe Making of 'Planet of the Apes'Dr. Dre: I Need a DoctorINXS: AfterglowBlank & Jones - Beyond TimeStrašidelné příběhy celebritMTV Video Music Awards 2001Troldspejlet


Aktualizace osobnostního profilu Estella Warren: 30.10. 2023 10:13