Zoe Perry 39 let


Zoe Perry je americká televizní, filmová a divadelní herečka, která se narodila v americkém městě Chicago, které je největším a nejlidnatějším městem v americkém státě Illinois. Jejím znamením zvěrokruhu jsou Váhy. Zoe se narodila do herecké rodiny, jelikož její matka je herečka Laurie Metcalf a otec je herec Jeff Perry. Její rodiče se rozvedli, když byla malá, a tak má čtyři nevlastní sourozence, se kterými se přestěhovala do kalifornského města Los Angeles.

Zoe měří 165 centimetrů a váží 60 kilogramů. Zatím nebyla vdaná a žije v kalifornském městě Los Angeles. Zoe vyznává křesťanské náboženství a jejími koníčky jsou čtení, fotografování, cestování, jízda na kolečkových bruslích a také propaguje on-line hnutí findingthemhomes.com, které pomáhá najít štěňatům nový domov. Její oblíbený herec a moderátor je Jeff Probst a její oblíbený televizní pořad je Survivor. Zoe je aktivní na Twitteru a Instagramu.


26.9.1984
Chicago, Illinois, USA
Zoe Perry csfd

No Pay, NudityCottonTurkey BowlPodvodZtráta diamantové slzyMalý SheldonBrookeLiv a MaddieSkandálNámořní vyšetřovací službaThe FamilyChirurgovéMy BoysAve 43Private Practice


Aktualizace osobnostního profilu Zoe Perry: 22.11. 2023 15:59