Jason Ritter 44 let


Jason Ritter je americký herec. Jeho otcem byl předčasně zesnulý populární herec John Ritter a jeho matkou byla Nancy Morgan. Vyrůstal s dalšími třemi sourozenci: Stellou, Tylerem a Carlym. Navštěvoval střední a vysoké školy zaměřené na dramatické umění, mj. Crossroads School, Tisch School of the Arts, New York University a také studoval v Londýně na Royal Academy of Dramatic Arts.

Zároveň se stal populárním díky televizním seriálům Nemocnice Mercy (od r. 2009), Událost (od r. 2010), Lovci zločinců (od r. 2011), Městečko Záhad (od r. 2012), Girls (od r. 2012) nebo Another Period (od r. 2015). Zároveň Jason příležitostně účinkuje i na divadelních prknech na Broadwayi, ale i v Londýně v divadle Almeida.

Jason Ritter byl přítelem herečky a režisérky Marianny Palka. Od roku 2015 žije ve vztahu s Melanií Lynskey, známou z populárního sitcomu Joey. Je vnukem jednoho z nejznámějších zpěváků a hudebníků country music Texe Rittera, člena Grand Ole Opry v Nashvillu. Jeho nevlastní matkou je populární herečka Amy Yasbeck. Jeho bratr Tyler Ritter je také hercem.


17.2.1980
Los Angeles, California, USA
Jason Ritter csfd

Ledové království IIPříběhFenaThe LabyrinthCarrie PilbyZásah do vztahuAlways WorthyEmbersMoji noví sourozenciŠílená matka7 minutThere's Always WoodstockTo nejsi TyVíkend s AlexemWild CanariesZa láskou do PařížeI Am IPět příběhů šílenstvíTeddy BearsThe EastFree SamplesThe End of LoveA Bag of HammersDokonalá rodinaThe Brooklyn Brothers Beat the BestMorningThe Dry LandPeter and VandyThe Perfect Age of Rock 'n' RollGood DickKšeftW.Student Charlie BanksLenexa, 1 MileRituálJsi jen našePerceptionsŠtastné konceNikdy to nevzdávej!Freddy versus JasonNebezpečná známostÚspěšný MumfordDreamer of Oz, TheKapitán FallMatlockObžalovaníCandy: Smrt v TexasuAnna mezi obojživelníkyA Million Little Things


Aktualizace osobnostního profilu Jason Ritter: 3.11. 2023 22:16