Robert Sheehan 36 let


Robert Sheehan je nejmladší ze tří dětí. Narodil se v Irském městě Portlaoise. Herectví se věnoval už od mala a svůj debut si odbyl ve snímku SONG FOR A RAGGY BOY. Od té doby vystupoval v řadě celovečerních snímků jako DUBLIN STORY, GHOSTWOOD, AN CRÉATÚR a SUMMER OF THE FLYING SAUCER.

V současnosti natáčí seriál MISFITS kde hraje mladého delikventa Nathana, který spolu s ostatními odsouzenci zjišťuje, že po podivné bouřce se u každého z nich ukazují zvláštní schopnosti. V roce 2010 byl nominován na Cenu IFTA v kategorii Rising Star. V budoucnosti bychom ho měli vidět po boku Nicolase Cage ve filmu DOBA ČARODĚJNIC.


7.1.1988
Portlaoise, County Laois, Irsko
Robert Sheehan csfd

Red SonjaMuteSkryté zloSmrtelné strojeGeostorm: Globální nebezpečíPíseň jezera SwayTři létaJet TrashMoonwalkersThe MessengerAnita B.OUTsideřiMortal Instruments: Město z kostíImmaturity for CharityIn Love with CowardDemons Never DieHon na čarodějniceJe třeba zabít BonaMalí lidéCherrybombVraždy v Yorkshiru: 1974Vraždy v Yorkshiru: 1980Vraždy v Yorkshiru: 1983Léto, kdy se objevil létající talířGhostwoodPíseň za chudého chlapceUmbrella AcademyPoslední autobusGéniusMěstečko FortitudeAccusedMe and Mrs JonesMisfits: ZmetciLove/Hate


Aktualizace osobnostního profilu Robert Sheehan: 19.11. 2023 13:31