Jackson Rathbone 39 let


Jackson Rathbone se narodil 21. prosince 1984 v Singapuru. Jako dítě se kvůli práci svého otce často stěhoval a měl to štěstí poznat a žít na spoustě míst po celém světě, od Jakarty, přes Anglii, Kalifornii, Norsko až po Indonézii.

Na střední škole se přestěhovat do Michiganu, aby mohl navstěvovat prestižní uměleckou školu "Interlochen Arts Academy", kde zazářil v Shakespearových hrách. Po maturitě na Interlochen Arts Academy plánoval po prázdninách nastoupit na Royal Scottish Academy. O letních prázninách jel do Los Angeles vyzkoušet se uchytit u filmu. Jeho nejlepší kamarád Alex Boyd z Interlochenu už v LA žil a představil Jacksona své manažerce, Pat Cutlerové, díky které Jackson dostal první roli v DISNEY 411, kde dělal rozhovory s hvězdami Disney Channel, jako byly Hillary Duff a Raven. Brzy potom se poznal s Andrewem Ruffem, filmovým agentem. Když přišel podzim a čas nástupu na Royal Scottish Academy, Pat a Andrew si uvědomili, že pro Jacksona by bylo nejlepší zůstat v LA a pokusit se rozjet jeho slibnou filmovou kariéru.

Začal se objevovat v komerčních reklamách a v menších rolích například v seriálech O.C. nebo RODINNÁ VÁLKA. S Alexem psali hudbu a hráli v menších klubech, časem si u sebe doma zařídili vlastní profesionální studio. Jeho další role byla hlavní role ve nezávislém thrilleru MODLI SE ZA RÁNO, a hned po té dostal nabídku na roli v seriálu BÁJEČNÍ LIDÉ. Po několika dalších filmech dostal nabídku na roli upíra Jaspera Cullena v romantickém fantasy thrilleru STMÍVÁNÍ. Film měl obrovský úspěch a Jackson momentálně dostává jednu nabídku za druhou. Kromě pokračování Stmívání, které má název NOVÝ MĚSÍC, se objeví například ve filmech HURT a S.DARKO.

Ačkoliv nemá mnoho volného času, na jeho oblíbené studium hudby a filmu si najde chvíli vždycky. Mezi jeho nejoblíbenější filmy patří Sedm samurajů a Mrtvý muž, co se hudby týče, jeho oblíbenými kapelami jsou Sigur Rós a Mogwai. Jeho hereckým vzorem je Johnny Depp, který ho inspiruje k pokračování v plnění svých snů.


21.12.1984
Singapur, Singapur
Jackson Rathbone csfd

Black NoiseCondor's NestThe IdiotThe IslandUntil We Meet AgainWarHuntSměskaDreaming Grand AvenueDo Not ReplyThe Wall of MexicoAdi Shankar's Gods and SecretsNepřemožitelný SamsonHeart, BabyJusticeCity of Dead MenDaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNseTokalPali RoadLive at the Foxes DenKovbojky a anděléTwilight sága: Rozbřesk - 2. částZombie HamletTwilight sága: Rozbřesk - 1. částGirlfriendPoslední vládce větruTwilight sága: ZatměníDreadHurtSamantha DarkoTwilight sága: Nový měsícStmíváníVelký maturitní mejdanTen NejvětšíValley of Light, TheModli se za ránoDivoká řekaPoslední loďFinding CarterVe službách FBIAim HighTaková nenormální rodinkaMyšlenky zločinceUklízečRodinná válkaO.C.Báječní lidéZločiny ze sousedství


Aktualizace osobnostního profilu Jackson Rathbone: 3.12. 2023 18:55