Edi Gathegi 45 let


Edi Mue Gathegi se narodil 10.března 1979 v keňském Nairobi, ale vyrůstal v Albany v Kalifornii. Studoval na University of California v Santa Barbaře, kde hrál až do zranění kolene v basketbalovém týmu. Poté začal brát hodiny herectví a studovat na Tisch School of the Arts na New York University.

V roce 2007 si zahrál ve filmech ROZSUDEK SMRTI, THE FIFTH PATIENT a v GONE, BABY, GONE v režii Bena Afflecka. V roce 2008 se objevil v seriálu LIFE ON MARS a ztvárnil upíra Laurenta v TWILIGHT, natočeném podle prvního dílu upírské ságy spisovatelky Stephenie Meyer. Říká, že před natáčením o této sáze vůbec neslyšel a ani netušil, že Laurent je upír. Ale teď, když jí celou přečetl, je prý její velký fanoušek. V roce 2009 si zahraje v hororu MY BLOODY VALENTINE, v divadelní hře Joe Turner´s Come and Gone na Broadwayi a vrátí se k roli Laurenta ve filmu NEW MOON.


10.3.1979
Nairobi, Keňa
Edi Gathegi csfd

Superman: LegacyAporiaCagedTím tvrdší je pádTo poslední, co chtělPrincezna z uliceBetter Start RunningPimpThe Russian CousinThe WatcherAlohaKrvácející srdceThis Isn't FunnyŠpatný krokAtlasova vzpoura: 1. částDivoká kartaThis Is Not a MovieX-Men: První třídaKrvavý ValentýnOperating InstructionsTwilight sága: Nový měsícStmíváníFifth Patient, TheRozsudek smrtiSbohem, babyZastav a nepřežiješFor All MankindBriarpatchStartUpČerná listina: VykoupeníAmerický tátaČerná listinaInto the BadlandsProof


Aktualizace osobnostního profilu Edi Gathegi: 19.11. 2023 13:25