Ursula Buschhorn 54 let


Ursula Buschhorn se narodila 16. 5. 1969 v Palo Alto, Kalifornii, v USA lékařce Juttě Buschhorn a fyziku Gerdu Buschhornovi (1934-2010). Její rodiče se pak vrátili do Německa a Ursula vyrůstala v Mnichově. V deseti letech odjela s rodiči na rok a půl do USA, protože její matka měla zajímavou nabídku. Potom se vrátili do Německa do Mnichova. Její sestra, pediatrička Ulrike Tiemann, rozená Buschhorn zemřela v roce 2010. V roce 1988 nastoupila na Státní akademii muzických umění ve Stuttgartu. Na této škole vystudovala herectví, dostudovala v roce 1992.

Mluví německy, plynně anglicky a bavorsky. Mimo herectví je velvyslankyně SOS dětských vesniček. Ve volném čase hraje na klavír a má ráda potápění a lyžování. Měří 172 cm, má tmavě blond vlasy a modré oči. V roce 2005 se jí narodila dcera Paula. Ursula je matka samoživitelka. S dcerou žije v Mnichově.


16.5.1969
Palo Alto, California, USA
Ursula Buschhorn csfd

Plavba snů: ArizonaHotel MeinaSvědectví vraždy: Láska kvete v každém věkuSvědectví vraždy: Mrtvý v prádelněSvědectví vraždy: Na zdraví!Svědectví vraždy: Otázka ctiVaterherzDer See der TräumeIm Himmel schreibt man Liebe andersSvědectví vraždy: Mlčeti zlatoSvědectví vraždy: Neobvyklý podezřelýSvědectví vraždy: Nový životSvědectví vraždy: Ztracená láskaNamaluj si láskuParadies in den BergenZtracená minulostPůjčím ti svého mužeEin himmliches WeihnachtsgeschenkLiebe ist ein RomanSedm dní v rájiDas Mädchen aus der TorteJETS - Život na hraněSrdeční záležitostiDer Mordsfilm - Unschuldig verbranntDie drei Mädels von der TankstelleStalo se za bílého dneVirus X - Der Atem des TodesKrvavá stopaSe zavázanýma očimaSOKO LinzZločin v AlpáchSpeciální tým KolínInga LindströmPoldové z RosenheimuBettys DiagnoseDer LehrerKatie FfordeRodina doktora KleistaHammer & SichlZáchranáři z hor


Aktualizace osobnostního profilu Ursula Buschhorn: 4.1. 2024 19:28