Alice Evans 52 let


Alice Jane Evans se narodila 2.8.1971 v Bristolu ve Velké Británii. Její otec David Evans byl profesorem aplikované matematiky na Universitě v Bristolu a její matka Janet Evans byla učitelka anglické literatury, později zemřela na infarkt. Bylo jí jen 59 let. Alice získala titul ve francouzštině a italštině z University College v Londýně, a pak se přestěhovala do Paříže, kde studovala herectví na Cours Florent. Rychle začala pracovat, a to především ve francouzské televizi, ale také v italské minisérii. Měří 171 cm.

Alice Evans se během natáčení v roce 2000 stala přítelkyní Iona Gruffudda z Fantastické čtyřky. V roce 2005 se zasnoubili a o tři roky později Alice porodila v L.A. svou dceru Ellu Betsi Evans Gruffudd.


2.8.1971
Bristol, England, Velká Británie
Alice Evans csfd

Liars AllCapture Anthologies: Love, Lust and TragedyBrunoReunionAgent CrushJízda o životPo(d)vedená charitaHollywoodské pozlátkoVánoční pohledniceFour Corners of SuburbiaPřitažlivostBlackballKlub únoscůMaurice to zařídí102 dalmatinůMauvaise passeMonsieur NaphtaliUne pour toutesExperimentPůvodníGrimmUpíří deníkyAmerický tátaBratři a sestryMentalistaZtraceniLarry, kroť seMayoBlue DoveKriminálka MiamiBest of Both WorldsThe Chris Isaak ShowAu coeur de la loiSchody ke slávěCizinciElisa top modèleHighlanderWho You KnowHard LabourTout le monde en parle


Aktualizace osobnostního profilu Alice Evans: 1.11. 2023 16:28