Kojuki Kató 47 let


Koyuki Kato je japonská herečka a modelka vystupující pod zkráceným jménem Koyuki. Pozornost publika si získala v roce 1997, kdy získala exkluzivní kontrakt s modelingovou agenturou No-No a přes modeling a vystupování v reklamách se dostala k hraní v různých japonských filmech a seriálech. V roce 2001 se objevila v jedné z hlavních rolí japonského hororu PULSE, režiéra Kiyoshi Kurosawy.

V roce 2004 vyhrála cenu Nikkan Sports Film Award pro nejlepší herečku za horor WARAU IEMON a o dva roky později byla nominovaná na cenu Award of the Japanese Academy pro nejlepší herečku za ztvárnění role Hiromi Ishizaki v rodinném dramatu ALWAYS SAN-CHOME NO YUHI /2005/.

Koyuki je vdaná za herce Kenichiho Matsuyamaho, se kterým hrála v japonském filmu KAMUI GAIDEN /2009/. Mají spolu dvě děti, to druhé se narodilo v roce 2013 v Jižní Koreji.


18.12.1976
Zama, Kanagawa, Honšú, Japonsko
Kojuki Kató csfd

A Mother’s TouchGold womanSugihara ČiuneAlways sančóme no júhi '64Tantei wa bar ni iruOnnatači wa nido asobuGoro's BarKamui, ninja na útěkuKrev: Poslední upírShin-sanWataši dasu waAlways zoku san-chōme no yūhiDobyvatelKitaroAi to shi wo mitsumeteAlways sančóme no júhiJam Films SWarau IemonPoslední samurajSpy SorgeAliveLaundryKairoKeizoku/eigaŽák sumoTecu no honeNahý režisérTrace: Kasóken no otokoKuragehimeDaibinboFragileLong GoodbyeOnna NobunagaRígaru hai 2Unubore DekaFumó čitaiMr. BrainSasaki fusai ni džingi naki tatakaiEngineBoku to kanodžo to kanodžo no ikiru mičiKimi wa pettoSuekko čónan ane sanninMayonaka wa betsu no kaoTentai KansokuAntíkuItaliatsuKoi ga Shitai Koi ga ShitaiMukodono!Omae no jukiči ga naiteiruBeautiful LifeIkebukuro West Gate ParkLove Complex


Aktualizace osobnostního profilu Kojuki Kató: 2.11. 2023 09:15