Craig Robinson 52 let


Craig Robinson je americký herec a stand-up komik. Narodil se 25 října 1971 v Chicagu. Studoval střední školu Whitney M. Young Magnet High School a má vysokoškolský titul z Illinoiské státní univerzity a University svatého Xaviera. Craig původně pracoval jako učitel hudby na základní škole Horace Manna v Chicagu. 29. června 2008 byl zatčen za držení metanfetaminu a extáze během rutinní silniční prohlídky. Bohužel už byl v té době v podmínce v podmínce za řízení v opilosti.

Spoustu let vystupoval Craig se svým komediální parťákem Jerry Minorem jako hudební duo L. Witnerspoon and Chucky. Vystupovali v několika dílech show na Comedy Central a v SHOW JIMMYHO KIMMELA. Robinson také občas vystupuje se svou skupinou The Nasty Delicious, se kterou se také objevili v jedné epizodě THE OFFICE. Nahráli také dvě písně pro soundtrack ve filmu TO BYL ZÍTRA FLÁM. Nejvíce se ale proslavil jako rapper Horsedick.mpeg ve filmu MISS BŘEZEN.


25.10.1971
Chicago, Illinois, USA
Craig Robinson csfd

ZlouniMona Lisa and the Blood MoonMuppets Haunted MansionDolittleSongbirdTimmy Failure: Mistakes Were MadeJay a mlčenlivý Bob: PřeprcJmenuju se DolemiteZerovilleAn Evening with Beverly Luff LinnHenchmenAustin FoundStůl číslo 19Tragedy GirlsBuchty a klobásyMorris z AmerikyTo byl zítra flám 2Get On Up - Příběh Jamese BrownaApokalypsa v HollywooduBláznivé námluvyPercy Jackson: Moře nestvůrSouboj s AntikristemÚtěk z planety ZeměFather of InventionShrek: Zvonec a konecTo byl zítra flámAbsolventkaFanoušciKšeftařiMiss BřezenNoc v muzeu 2Frequency of Claire, TheTravička zelenáZack a Miri točí pornoDračí válkyNeuvěřitelný život rockera CoxeRodina na prvním místěZbouchnutáPlay'd: A Hip Hop StoryAgent ElvisKilling ItMěsiční dívka a ďábelský dinosaurusBáječný svět Myšáka MickeyhoONI: Příběh HromovládceBrooklyn 99


Aktualizace osobnostního profilu Craig Robinson: 5.3. 2024 07:01