Ladislav Špaček 74 let


Vystudoval Pedagogickou fakultu v Ostravě a Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, přičemž na pražské univerzitě později vyučoval vývoj české gramatiky. V letech 1990–1992 byl redaktorem a moderátorem Československé televize. Od roku 1992 působil téměř jedenáct let na Pražském hradě jako mluvčí prezidenta Václava Havla. Jako doprovod prezidenta republiky navštívil více než 50 zemí světa, setkal se s desítkami prezidentů a členů královských rodin.

Ladislava Špačka jsme mohli vidět také v několika dalších televizních pořadech, mezi které patří například VŠECHNOPÁRTY s Karlem Šípem, či ONE MAN SHOW s Kamilem Bartošekem, známým jako Kazma. V současné době působí jako konzultant v oboru komunikace a etikety, pořádá přednášky pro top manažery firem a úřadů a pro politiky.


17.8.1949
Ostrava, Československo
Ladislav Špaček csfd

Prezident BlaníkOdcházeníVyprávějŽivot podle Václava HavlaČeský žurnál13. komnataTajemství bulváru - lež nebo realita?Příběhy slavnýchObčan HavelEtiketaČervený bleskDeník babičky NěmcovéKarel Gott - Hvězda první velikostiUdálosti, komentáře: 10 let bez Václava HavlaDakarská etiketa Ladislava ŠpačkaInaugurácia prezidentkyBlízká setkáníJasná řeč Josefa Chuchmy60 pečetíMistr EŽivě na jedničcePlaneta YóUchem jehlyVínečkoOne Man ShowSvětáciŽitoHřiště 7VšechnopártyTo je ta češtinaKrásný ztrátyBanánové rybičkyNa plovárněTykadloDeník ČST


Aktualizace osobnostního profilu Ladislav Špaček: 30.11. 2023 09:15