Renée O'Connor 53 let


Evelyn Reneé O'Connor se narodila 15. února 1971 v Texasu. Její matka a nevlastní otec vlastnili známou restauraci zvanou Threadgill's. Má staršího bratra, který je vedoucí v potravinářském obchodě. Její první divadelní role byla v osmi a herectví jí úplně pohltilo. Ve dvanácti začala studovat na Alley Theatre a později navštěvovala High School for the Performing and Visual Arts v Houstonu.

Nejprve ovšem hrála v prvním filmu Hercula, Hercules a Ztracené království, kde si zahrála princeznu Deianeiru. Má plánované dva filmy. První je 2. června 2007 a nese název Ghost Town a druhý je plánovaný na rok 2008 a film se jmenuje Boogeyman 2.

Je rozvedená a má syna Milese Williama Muira. Je dobrá kamarádka s Lucy Lawless a její oblíbený film je The Piano. Její kočka se jmenuje Kia Ora a vyšplhala na Mount Kilimanjaro. Mezi její hobby patří horolozectví, kickboxing, jízda na koni a malování.


15.2.1971
Katy, Texas, USA
Renée O'Connor csfd

Race to JudgmentA Question of FaithWatch the SkyBeyond the Farthest StarFitful2010: Moby DickBitch SlapDiamonds and GunsTajemství ztracené archyBoogeyman 2Ghost Town: The MovieAlien ApocalypseXena: Princezna bojovniceRubberneckingHerkules a Xena: Bitva o OlympDarkman II: Durantův návratThe Rockford Files: A Blessing in DisguiseÚtěk ze zajetíHerkules a ztracené královstvíDobrodružství Hucka FinnaPovodeň: zachraňte naše dětiPřísahal jsem pomstuOsudyStudený jak kámenFalešná identitaČerný sníhMatch PointNoční hraVražda je můj životArkMyšlenky zločinceMatakuXenaHerkules


Aktualizace osobnostního profilu Renée O'Connor: 1.11. 2023 23:05