Lucy Lawless 56 let


Představitelka nepřemožitelné Xeny Lucy Lawlessová se narodila 29. března 1968 v městečku Mount Albert na Novém Zélandu. Lucy má šest sourozenců, pět bratrů a sestru. Otec Frank Ryan a matka Julia Ryan. Tato 180 centimetrů vysoká herečka se věnuje jazykům. Mluví plynně Italsky, francouzsky, německy a anglicky.

V roce 1994 se objevila v několika dílech seriálu HERCULES, o rok později už hrála princeznu bojovnici Xenu. V roce 2002 jsme ji mohli vidět i ve SPIDER-MANOVI a po dvou letech si zahrála i v TV seriálu VERONICA MARS.


29.3.1968
Mount Albert, Auckland, Nový Zéland
Lucy Lawless csfd

Mimoni 2: Padouch přicházíThe Spine of NightTokeMosleyThe Breaker UpperersThe ChangeoverBitch SlapVraždící andělDragonlance: Draci podzimního soumrakuLiga spravedlivých: Nová hranicePohádky na dobrou nocFootball WivesThe DarkroomBoogeymanKobylky: Den zkázyUpířiEurotripSpider-ManXena: Princezna bojovniceMoje sestra vlkodlakI'll Make You HappyBacharach: One Amazing NightHerkules a Xena: Bitva o OlympHercules a AmazonkyPotopení lodi Rainbow WarriorTyphon's PeopleThe End of the Golden WeatherA Bitter SongWithin the LawVražda je můj životPan CormanAsh vs Evil DeadSalemThe Barefoot BanditsŽelvy Ninja


Aktualizace osobnostního profilu Lucy Lawless: 8.11. 2023 12:50