Jennifer Holland 36 let


Jenn, jak ji její nejbližší oslovují, se narodila do zámožné křesťanské rodiny. O jejím soukromém životě z dětství toho není příliš známo, jisté ale je, že nepatřilo k těm nejšťastnějším. Oba rodiče jí zemřeli, u obou hrál hlavní roli alkohol. Během školy se intenzivně věnovala sportovní gymnastice a brzy objevila svou další zálibu – herectví. Už během střední navštěvovala nejrůznější dramatické spolky a v 16 letech byla rozhodnutá zaměřit svou budoucí kariéru právě tímto směrem. Ze San Francisca, kde vystudovala management na zdejší univerzitě, to do hlavního města filmového průmyslu – Los Angeles – neměla už tak daleko.

Přicházejí i další seriálové role, tentokrát se ale nejedná pouze o jednoepizodé záležitosti, řeč je o Sun Records a samozřejmě o její největší roli v Peacemakerovi. V druhém jmenovaném hraje Emilii Harcourt, jednu ze spolupracovníků antihrdiny Peacemakera s tváři Johna Ceny, který pro zachování míru neváhá zabíjet ženy ani děti. Emilii si zahrála již v Sebevražedném oddíle, ze kterého seriál vychází. Oba naposledy zmíněné počiny má na svědomí její dlouholetý partner James Gunn, se kterým ji seznámil Jamesův bratr Sean v roce 2015.


9.11.1987
Chicago, Illinois, USA
Jennifer Holland csfd

Strážci Galaxie: Volume 3Black AdamGive Me An ASebevražedný oddílSyn temnotyLevel 26: Dark RevelationsPrci, prci, prcičky: Kniha láskySvůdné zombieHouse of the Dead 2Sisterhood, ThePeacemakerSun RecordsKřižovatka smrtiProzíravostSlunečno, místy vraždyAmerican Horror StorySběratelé kostíSupah NinjasRizzoli & Isles: Vraždy na pitevněMěsto ženHotel MystiqueKriminálka MiamiDrake a JoshTak jde časBeauty JuiceDC FanDome 2021Collider Ladies NightUp Close with Carrie Keagan


Aktualizace osobnostního profilu Jennifer Holland: 6.11. 2023 01:42