Kristen Schaal 46 let


Kristen Joy Schaal je americká televizní a filmová herečka, komička, dabérka, spisovatelka a rozhlasová vypravěčka, která vyrůstala na dobytčí farmě na rodinné venkovské usedlosti nedaleko města Boulder, které se nachází v americkém státě Colorado. Společně se svým o tři roky starším bratrem Davidem se starala o dobytek a jak sama v jednom z rozhovorů přiznala, cítila se dosti izolovaná od okolního světa, a tak si povídala se zvířátky a rozvíjela si tím svou představivost, která se jí v budoucnosti hodila zejména při dabování zvířecích postaviček v animovaných filmech a televizních animovaných seriálech.

V roce 2001 debutovala na filmovém plátně v menší roli slečny Treeové v romantickém fantasy filmu Kate a Leopold. V roce 2005 byla zmíněna v americkém časopisu New York ve článku s názvem „Deset nejzábavnějších Newyorčanů, o kterých jste nikdy neslyšeli“. V jedenácté řadě komediálního animovaného seriálu Městečko South Park pomáhala tvůrcům se scénářem. Nadabovala velké množství animovaných postaviček a zahrála si také v reklamách na řetězec ryclého občerstvení s názvem Wendy's.

Kristen se narodila ve znamení Vodnáře a měří 173 centimetrů. Je vdaná za Riche Blomquista. Ti dva spolu dlouho chodili, než se v listopadu 2012 rozhodli spojit svůj vztah ve svazek manželský. Svatební obřad, který se konal v hotelu Stanley v Coloradu se 142 pokoji, byl monstrozní a zahrnoval jak lidi, tak zvířata. Mezi zvířecími hosty se objevily i dvě lamy. Byl to jeden z nejzábavnějších, ale organizovaných svatebních obřadů v historii. Zvídaví reportéři, kteří byli při této příležitosti přítomni, nemohli skrýt své emoce o přítomnosti zvířat na velkém dni tohoto páru. Později bylo odhaleno, že nevěsta řekla, že její manžel je milovníkem zvířat a oba věřili, že zvířata přinášejí štěstí. Jejich svazek je požehnán dcerou jménem Ruby narozenou v únoru 2018.

S úmyslem vyprávět světu o svém sexuálním životě napsala spolu se svým manželem knihu s názvem „The Sexy Book of Sexy Sex“. Společně se svou dcerkou žijou v newyorské městské čtvrti Hells Kitchen, kde mají svou oblíbenou restauraci Taboon, kde podávají její nejoblíbenější delikatesu – ústřice. Kristen nemá ráda cibuli a jak sama přiznává v jednom z rozhovorů, že nejnechutnější jídlo, které kdy jedla, byl opičí mozek, který ochutnala při své návštěvě Vietnamu. Její nejoblíbenější knihou je „Mládí v hajzlu“ od amerického spisovatele C.D. Paynea.


24.1.1978
Longmont, Colorado, USA
Kristen Schaal csfd

Bobovy burgery ve filmuSeal Team: Pár správných tuleňůMůj kámoš špiónPořádné pecky Billa a TedaToy Story 4: Příběh hračekTři na cestěAustin FoundKapitán Bombarďák ve filmuSvatební hostTrable s exFunny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The MovieŠéfkaA Walk in the WoodsJá, padouch 2PullingVítejte v džungliZataženo, občas trakaře 2Sleepwalk with MeMupetiMásloBlbec k večeřiNa sv. ValentýnaRande v ŘíměShrek: Zvonec a konecToy Story 3: Příběh hračekKšeftařiSnake 'n' BaconUpírův pomocníkNorbitAdam & StevePoster BoyKate a LeopoldBobovy burgeryCo děláme v temnotáchBenediktova tajemná společnostBig MouthVlajka smrti


Aktualizace osobnostního profilu Kristen Schaal: 1.11. 2023 10:02