Bianca Guaccero 43 let


"Můj charakter a moje houževnatost byly vždy moje silná stránka již od dětství"

V letech 1996 a 1997 byl vysílán v sobotních večerech na televizním programu Channel 5 program, který uváděli Pippo Franco a Pamela Prati. Zde se poprvé před televizními kamerami objevuje tehdy teprve 16 letá Bianca Guaccero. V roce 1999 dostala svou první filmovou roli ve snímku TERRA BRUCIATA (zde si mimo jiné zahrál například i Michel Placido). Režisér Fabio Segatori zde obsadil mladou Biancu do role dívky Marie, která pomáhá svému příteli vyřešit vraždu jeho rodičů. Od tohoto snímku se Bianca již pravidelněji objevuje v televizi i ve filmu. Hned v roce 2000 hraje hlavní roli v komedii FACCIA DI PICASSO. O rok později ztvárňuje Angelicu ve filmu TRA DUE MONDI (MEZI DVĚMA SVĚTY). Významnějším televizním debutem je v režii Damiana Damianiho roku 2001 role v minisérii AMA IL TUO MEMICO 2 (MILUJTE SVÉ NEPŘÁTELE 2).

Jednu ze svých nejpozoruhodnějších rolí ztvárnila v podobě škodolibé Caroliny Scapece v mini-sérii CAPRI. V roce 2005 přichází do kin koprodukční romantický příběh VE STÍNU SLUNCE (THE SHADOW DANCER), zde hraje v roli Maury Parish. Chudé zamilované neapolské děvče Assuntu, ztvárnila hlavní rolí v televizním filmu ASSUNTA SPINA v roce 2006 (remake filmu z roku 1948, kde hrála Assuntu Anna Magnani). Roku 2010 je Bianca opět televizní hvězdou snímku MIA MADRE (MATKA).

V roce 2007 obdržela Bianca uznání významné evropské osobnosti a čestného občanství města Sant'Agnello. Na přelomu února a března roku 2008 jsme mohli Biancu spatřit po boku maďarské herečky Andrey Osvárt jako hostitelky 58. Festivalu italské písně Sanremo.


15.1.1981
Bitonto, Bari, Itálie
Bianca Guaccero csfd

La guerra dei nonniIl grande spiritoNa špičkáchUna coppia modelloIl caso Enzo Tortora - Dove eravamo rimasti?Si può fare l'amore vestiti?Mia madreStella della porta accanto, LaTřetí pravdaAssunta SpinaHollywoodský hmyzSvatý PetrVe stínu slunceLáska prochází žaludkemIl trasformistaJan XXIII.: Papež míruAma il tuo nemico 2Streghe verso nordTra due mondiFaccia di PicassoTerra bruciataFino all'ultimo battitoSotto coperturaIl bene e il maleCapriBenedetti dal SignoreLa TassistaTutti i sogni del mondoMemoria e il perdono, La


Aktualizace osobnostního profilu Bianca Guaccero: 24.3. 2024 18:12