Bridget Regan 42 let


Americká herečka Bridget Regan se narodila 3.1.1982 v Carlsbadu (okres San Diego, Kalifornie) do rodiny pojišťovacího agenta Jima, učitelky Cathy a jejich první dcery Erin. Její zájem o herectví se objevil asi ve věku pěti let, přibližně v době, kdy přesně rok odmítala nosit jinou obuv než své bílé kovbojské boty.

Po vystudování herectví na Univerzitě Severní Karoliny se přestěhovala do New Yorku, kde vystřídala různá zaměstnání (chůva, číšnice) a navštívila bezpočet pohovorů, kde ovšem pro svou výšku 175cm nedostávala role křehkých žen, typické pro herečky jejího věku a vzezření. Nakonec se však dočkala menších rolí v několika seriálech (například ZÁKON A POŘÁDEK: ZLOČINNÉ ÚMYSLY, SIX DIGREES, THE BLACK DONNELLYS) a filmech (BLINDERS, THE BABYSITTERS, SEX AND THE CITY). V této době také strávila půl roku hraním představení "Is He Dead?" na Broadwayi.

Zlom v její kariéře přišel až při druhém pohovoru na roli zpovědnice Kahlan Amnell v seriálu LEGEND OF THE SEEKER. Tuto roli dostala zároveň s týdnem času na sbalení svých věcí a sbírky bot pro cestu na Nový Zéland, kde se seriál natáčel a kde kromě natáčení mohla provozovat i svoje záliby - jízdu na koni a surfování. Teprve jako představitelka Kahlan se dostala do širšího diváckého povědomí a svou roli si podle svých slov kvůli jejímu silnému, ale zároveň citlivému charakteru, a kvůli epičnosti celého seriálu, zamilovala.

V současné době se účastní natáčení filmu THE BEST AND THE BRIGHTEST, kde hraje jednu z vedlejších rolí, ale další role na sebe určitě nenechají dlouho čekat.


3.2.1982
San Diego County, California, USA
Bridget Regan csfd

CanvasThings Like ThisDevil's GateVánoce pod jednou střechouCesta do vyšší společnostiThe Magic StockingJohn WickMurder in ManhattanFrontier, TheÚkrytThe Best and the BrightestSex ve městěHolky na hlídáníSupreme CourtshipsThe Wedding AlbumZelenáčLovci duchů: WinchesteroviRiskantní známostBatwomanParadise LostMacGyverPanenka JanePoslední loď


Aktualizace osobnostního profilu Bridget Regan: 11.4. 2024 05:17