Jaime Ray Newman 46 let


Jaime Ray Newman, divákům EUREKY spíše známá pod jménem Tess Fontana se narodila v Michiganu (USA) 2.dubna 1978 ve znamení Berana. Je vysoká zhruba 163 cm a její přírodní barva vlasů je zrzavá. Lidé jí říkají spíše Jamie, než jejím rodným jménem Jaime.

Dále účinkovala, a v některých případech stále ještě účinkuje, v mnoha TV seriálech, jako třeba v HVĚZDNÉ BRÁNĚ, MYŠLENKÁCH ZLOČINCE, KRIMINÁLCE LAS VEGAS...a poznat by jste ji mohli také ze seriálu HEURÉKA - MĚSTO DIVŮ. V současnosti třiadvacetiletá herečka však pracuje na seriálu EASTWICK, který má velmi podobný scénář jako Čarodějky a uvažuje, že na svou postavu v seriálu Heuréka - město divů rezignuje.


2.4.1978
Farmington Hills, Michigan, USA
Jaime Ray Newman csfd

TatamiMK UltraÚdolí BohůA New York ChristmasTarzanThe GauntletThe Red RobinRubberneckDr. Dolittle 5: Lucky jede do HollywooduA Line in the SandJak ukrást nevěstuI'm Paige WilsonLA bluesMarlowePřežij!Snídaně po sexuHollis & RaePolibek pod jmelímCo je šeptem...Living 'til the EndMcBride: Vražda po půlnociSvatební mrákotyChyť mě, když to dokážešViolent Kind, TheFull BlastZakletý v časeAbsťákDeputyLittle Fires EverywhereImpostersMidnight, TexasV zajetí kouzelThe PunisherBatesův motel


Aktualizace osobnostního profilu Jaime Ray Newman: 17.11. 2023 13:39