Marc-André Grondin 39 let


Herecká kariéra tohoto sympaťáka z Kanady začala už v jeho třech letech, kdy si zahrál v reklamě na pomerančový džus. Ovšem životní role přišla až v roce 2005. Zahrál si hlavní roli ve filmu DAR OD BOHA a za svůj výkon získal cenu Jutra Award (Kanadská filmová cena) a Vancouver Film Critics Circle Award za nejlepšího herce.

Marc není v jeho rodině jediný, kdo fušuje do filmového průmyslu. O pět let starší bratr Mathieu Grondin je také herec. Otec, Denis Grondin, je zase velká osobnost v hlasatelství v rádiu.

Někteří lidé ho nazývají Kanadským Gaelem Garcíem Bernalem, další v něm vidí fyzickou podobnost ve francouzském herci Gaspardu Ullielovi.


1.5.1984
Quebec, Kanada
Marc-André Grondin csfd

Le SuccesseurPracovní sílaVery Nice DayMafia Inc.Za každou cenu přežítGoon: Last of the EnforcersHladovíAfter the BallAvril a podivuhodný světNicole, ty spíšVic+Flo viděly medvědaL'affaire DumontMuž, který se smějeHappiness of OthersMikeRanařBus PalladiumChameleonInsoupçonnable5150 Elm's WayChe Guevara: Partyzánská válkaPoslední službaPrvní den zbytku tvýho životaCerfs-volants, LesLáska a zvířeDar od BohaNos étésFête des rois, LaFenêtre, LaMa soeur, mon amourNelliganReasonable DoubtFragileL'ImposteurSpotlessSensitive SkinLes intrépidesLes Enfants de la téléTout le monde en parleSucré salé


Aktualizace osobnostního profilu Marc-André Grondin: 30.10. 2023 13:37