Krysten Ritter 42 let


Vyrůstala na farmě v Pennsylvanii, její matka, nevlastní otec a sestra zde stále žijí. Její pravý otec bydlí v Bentonu, ale nemá k němu žádný vztah. Na střední škole začala dělat modeling a cestovala např. do New Yorku nebo Philadelphie. V 18 se do New Yorku přestěhovala natrvalo a věnovala se modelingu dalších 5 let. Poté začala chodit na první konkurzy pro filmy.

Momentálně žije na East Side Dolní z Manhattanu. Přestěhovala se z Brooklynu do Los Angeles v roce 2007. Ve volném čase zpívá a hraje na kytaru v kapele s názvem Ex Vivian.


16.12.1981
Bloomsburg, Pennsylvania, USA
Krysten Ritter csfd

Strašidelné příběhy na dobrou nocEl Camino: Film podle seriálu Perníkový tátaHrdina až do konceAstmaListen Up PhilipMission ControlPařba v MexikuVelké očiVeronica MarsováBuzzKillRefugeUpírkyAudrey Hepburn's NeckJe třeba zabít BonaMargaretS tím nic nenadělášHow to Make Love to a WomanNa tuhle nemámBáječný svět shopaholiků27 šatůFrostMejdan v Las VegasHolky jsou fajn, ale pes je pesRich Inner Life of Penelope Cloud, TheInseparablePool GuysSlingshotThe LookÚsměv Mony LisyGarmentoAnimální přitažlivostOrphan Black: EchoesLáska a smrtSimpsonoviThe Coldest CaseJessica JonesThe DefendersČerná listina


Aktualizace osobnostního profilu Krysten Ritter: 6.11. 2023 20:47