Queen Latifah 54 let


Tahle temperamentní afroameričanka pravým jménem Dana Elaine Owens (Queen Latifah je její umělecké) se narodila 18.března 1970 ve znamení Ryb. A něco to o ní vypovídá, protože životem do slova a do písmene „proplouvá“. O cokoliv se pokusí to jí vychází. Kromě své herecké kariéry se angažuje jako zpěvačka, spisovatelka, moderátorka, manažerka hvězd a v neposlední řadě se také výrazně podílí na charitě.

Kromě filmových úspěchů stihla Queen vydat již několik desek, zařídit si svou vlastní televizní show a vydat knihu (s názvem Ladies First: Revelations of a Strong Woman). Není tedy vyloučeno, že na tuhle svéráznou dámu ještě narazíme v mnoha dalších odvětvích.

Za svou tvrdou práci a talent byla nominována na příklad na Zlatý glóbus, cenu SAG Award nebo na cenu Grammy, kterou v roce 1994 dokonce získala.


18.3.1970
Newark, New Jersey, USA
Queen Latifah csfd

Doba ledová: Dobrodružství s Buckem WildemTady cesta končíThe Tiger RisingŽivotní trefaThe TrapDivoká dámská jízdaFlintKing of the SouthDoba ledová: Mamutí drcnutíDoba ledová: Velikonoční překvapeníZázraky z nebeBessieČaroděj22 Jump StreetHouse of BodiesDoba ledová 4: Země v pohybuNahlas a naplnoOcelové magnólieDilemaJedině onaNa sv. ValentýnaDoba ledová 3: Úsvit dinosaurůThe 36th Annual Daytime Emmy AwardsMejdan v Las VegasTajný život včelŽeny v balíkuHairsprayThe Perfect HolidayŽivotní posláníDoba ledová 2: OblevaHorší už to nebudePoslední prázdninySalon krásyThe Muppets' Wizard of OzHoličství 2TaxiThe CookoutDům narubyScary Movie 3ChicagoCountry BearsKaramelkaO.Z., ThePinocchioSkryté hlasyPočítání mrtvýchSběratel kostíKoulePolibekRodina matky FloryGangsterVabankKdo je kdoMůj životRespektHorečka džungleHouse party 2: Pyžamový mejdanEqualizer


Aktualizace osobnostního profilu Queen Latifah: 31.10. 2023 13:36