Melissa Sue Anderson 61 let


Melissa se narodila v kalifornském Berkeley. Mnoho hereček se příliš nepodobá postavám, které hrají, což ale není případ Melisy. Ve skutečném životě je Melissa velmi podobná své nejznámější filmové postavě - Mary Ingalls – tichá, spíše plachá dívka, která si raději přečte knihu než aby šplhala po stromech. Její kariéra se dala do pohybu tehdy, když její učitel tance doporučil rodičům, aby našli pro Melissu agenta. Bloňdatá modrooká kráska se poté začala objevovat v televizních reklamách a postupě přicházely i seriálové a filmové nabídky. Na začátku herecké kariéry se mihla v epizodních rolích několika seriálů. Na přelomu 60. a 70. let se objevila například v rodinném fantasy seriálu BEWITCHED, v seriálu THE BRADY BUNCH nebo v akčním krimiseriálu SHAFT.

V době, kdy se s Lorenzem Lamasem objevila v LOVE BOAT, se mluvilo o jejich románku. Později chodila s Frankem Sinatrou juniorem, ačkoliv byl v té době více než dvakrát starší než ona. V březnu roku 1990 se však provdala za Marka Sloana, se kterým žije dodnes. Mají spolu dvě děti: dceru Piper a syna Griffina.


26.9.1962
Berkeley, California, USA
Melissa Sue Anderson csfd

Angláni na útěkuVeronica MarsováMarco PoloDeset a půl stupně: ApokalypsaZavražděné dětiVelké dítě Dickie RobertsZemětřesení v New YorkuForbidden NightsManuel, le fils empruntéMrtví neumírajíThe 16th Annual Daytime Emmy AwardsThe Return of Sam McCloudDaleký severMemories of ManonThe Suicide ClubDark MansionsChattanooga Choo ChooFinder of Lost LovesFirst AffairInnocent Love, AnAdvice to the LovelornMidnight OfferingsVšechno nejlepší k mým narozeninámLittle House YearsSkatetown, U.S.A.Survival of DanaJames at 15Loneliest Runner, ThePartnersBurkeho zákonX-MenAlfred Hitchcock uvádíSea HuntThe EqualizerFinder of Lost LovesGlitterTo je vražda, napsalaHotelLittle House on the PrairieSpider-Man and His Amazing FriendsA New Kind of FamilyFantasy IslandThe Love Boat


Aktualizace osobnostního profilu Melissa Sue Anderson: 4.11. 2023 10:51