Andrej Panin (1962 - 2013)


Andrej Panin je významný herec a režisér Ruské federace. Narodil se 28. května 1962 v Novosibirsku. Vyrůstal v Kemerovo, kde vystudoval Univerzitu umění a kultury. Poté hrál v Minusinském divadle, praxi prodělal ale v Anglii, v divadle W. Shakespeara. Tam se nejenom naučil plynně anglicky, ale také zdokonalil svůj herecký talent. Po návratu do rodné země, začal studovat vyšší školu-studii MChAT, absolvoval také univerzitu umění A. Kaljagina.

Kromě hereckého talentu, Andrej Panin projevil také svůj režisérský. Roku 2005 natočil seriál POLNYY VPERED, dalším celovečerním snímkem je VNUK GAGARINA (2007). Kromě toho je známo, že Andrej Panin je výborný malíř. Své práce však ukazuje jenom rodině. Z prvního manželství má dospělou dceru Naděždu, jeho současnou manželkou je významná ruská herečka Natalja Rogozhkina, s kterou má syna Alexandra.

Dne 7. března 2013 byl nalazen mrtev ve svém domě. Oficiálně se jedná o zranění způsobené pádem, vyrojily se však spekulace o vraždě.


28.5.1962
Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz
6.3.2013
Moskva, Rusko
Andrej Panin csfd

Poka ješčjo živaHordaMoja bezumnaja semjaBoj s těňju 3: Poslednij raundGeneration PVykoupeníVysockij. Aspoň že jsem živApelsinovyj sokKandahárUnaveni sluncem 2: OdporBuratinoObrechyonnye na voynuProbkaStaršaja ženaVolkiIlluzija strachaMorfijPotseluy ne dlya pressyBoj s těňju 2: RevanšGagarinův vnukVaněčkaPoslední obrněný vlakSvoločiBoj se stínemMama, ně gorjuj 2Slepá bábaJezdec jménem smrtVjanět-propadajetŘidič pro VěruDaže ně dumaj!OblekTrioLetnij dožďSpartak i KalašnikovŽizň zabavami polnaJady, ili Vsemirnaja istorija otravlenij24 časaPubertaSvatbaVmesto meňaŽenščin obižať ně rekomendujetsjaMamaDěň polnolunijaMama, ně gorjuj!Prochindiada 2BombaGetěry majora SokolovaŠerlok CholmsOtryvKamenskaja


Aktualizace osobnostního profilu Andrej Panin: 29.3. 2024 04:41