Nolan Gerard Funk 37 let


Nolan Gerard Funk se narodil 8. srpna roku 1986 v Britské Kolumbii v Kanadě. Tento sympatický mladík je všestranný člověk 21. století. Ovládá jak herectví, zpěv, tak i tancování. V roce 2009 o něm jeden časopis napsal, že je to další Zac Efron.

V roce 2007 byl nominován na cenu Leo (nejlepší výkon v mládí nebo dětský program a řada). Po seriálech se objevil v pár TV filmech jako třeba OBSESSION, MY NAME IS SARA a především SPECTACULAR, kde si zahrál hlavní roli. V roce 2010 dostal nabídku na horor BEVEREAMENT, kde hrál roli středoškoláka.

Nolan Gerard je výborný gymnasta a dokonce byl v národním týmu. Ve volném čase si rád zajede na moře potápět se a nebo se věnuje francouzštině, kterou ovládá plynule. V dětství strávil mnoho času s koňmi a jeho láska k nim přetrvává dodnes.


28.7.1986
Vancouver, British Columbia, Kanada
Nolan Gerard Funk csfd

ConfessionThe CovenBerlin, I Love YouVadí nevadíHello AgainAmerican RomanceFanklub smrtiWildLikeAnother Dirty MovieEvidenceRiddickThe CanyonsDům na konci uliceInterceptBereavementDivoká cestaTriple DogSpectacular!DeadgirlJmenuji se SáraHolka jako já - příběh Gwen AraujoMuž bez stínu 2V zajetí posedlostiSudburyX-Men 2Kariéra na spadnutíLetuškaDva světyCloser: Nové případyDrazí bělošiQuanticoThe CatchArrowNešikaGlee


Aktualizace osobnostního profilu Nolan Gerard Funk: 30.10. 2023 10:57