Sharon Osbourne 71 let


Sharon Rachel Osbourne, přezdívána "Queen of Rock" ( Královna Rocku ) je manželka a manažerka zpěváka a frontmana kapely Black Sabbath Ozzyho Osbourna. Sharon Ozzymu porodila tři děti, Aimee, Kelly a Jacka. Kelly i Jack se věnují práci před televizními kamerami, nejstarší dcera Aimee se slávy straní. Nejvíce se rodina proslavila seriálem MTV The Osbournes.

Poprvé Sharon změnila pozici "za kamerou" působením v seriále The Osbournes s manželem, Kelly a Jackem. Tento seriál přinesl každému z nich jen dobré. Poté se Sharon objevila jako porotce v originální verzi pěvecké soutěže X Factor UK po boku manažerů Simona Cowella a Louise Walshe ( 2004 - 2007, roku 2013 se k porotcování vrátila ), porotce v americkém pořadu America's Got Talent ( 2007 - 2012 ) a od roku 2010 je jednou z pěti moderátorek denní americké talk show The Talk.

V současné době pracuje s dcerou Kelly na MAC Collection ( kosmetická kolekce ). Také je tváří "The Atkins Diet", diety, podle které se Sharon řídí. V roce 1999 totiž Sharon díky podvázání žaludku zhubla přes 45 kg. Osbourne se netají plastickými operacemi, které prodělala. Je známá pro svou otevřenost a prostořekost, kvůli které se mnohdy dostává do problémů. Její nejoblíbenější slovo je "Fabulous" ( báječný ), které často používá. Neustále vlastní okolo deseti psů.

Sharon Osbourne prodělala rakovinu tlustého střeva, ze které se úspěšně vyléčila. Napsala dvě knihy, "Revenge", svou Autobiografii, a přispěla do knihy svého manžela. V roce 2002 byla s Ozzym pozvána na večeři v Bílém Domě. S manželem vyhrála cenu Silver Clef award za přínos do hudebního průmyslu. Osbourne byla odhlasována jako "Nejlepší žena roku 2003" ( Most amazing woman of 2003 ). S dcerou Kelly získala cenu Creative Arts Emmys v LA za nejlepší televizní show ( The Osbournes). Za svou autobiografii získala  cenu "Biografie roku" od British Book Awards. V Londýně v muzeu Madame Tussaud má svou voskovou figurínu. Je členkou charitativní oranizace " The Multiple Myeloma Research Foundation".


9.10.1952
Londýn, England, Velká Británie
Sharon Osbourne csfd

Garfield 2Já jsem ty a ty jsi jáA Bear's Christmas TailK smíchuLuciferHappy TogetherPanenka JaneSupergirlKriminálka Las VegasNávrat na výsluníGriffinoviMilleroviUp All NightPán časuWill a GraceTak jde časOsvoboďte Britney Spears&MusicBiography: The Nine Lives of Ozzy OsbourneOzzy Osbourne, na trůnu temnoty#NoJokeKdo myslíš, že jsi?Elton John: The Nation's Favorite SongSharon Osbourne Presents Rock 'n' Roll's Dodgiest DealsThe UndefeatedTV's 50 Greatest StarsPlayboy: 50 Years of PlaymatesI Love the '70sIt's Good to Be...HellraisersBehind the MusicIntimate PortraitElton 60 – Live at Madison Square GardenJack Osbourne: Noc hrůzyClub Random with Bill MaherPiers Morgan: UncensoredSkutečné příběhyCelebrity Watch PartyGrammy Awards 2020Osbourneovi chtějí věřitStrašidelný sraz OsbourneovýchDame Edna Rules the WavesThe Kelly Clarkson ShowThe 42nd Annual People's Choice AwardsThe 42nd Annual Daytime Emmy AwardsWWE Tribute to the TroopsOk! TV


Aktualizace osobnostního profilu Sharon Osbourne: 25.4. 2024 11:43