Christopher Egan 39 let


Christopher Egan nebo také zjednodušeně Chris se narodil v roce 1984 v Austálii. Než se začal věnovat herectví, studoval tanec a gymnastiku na McDonald colegge, objevil se v několika reklamách a okrajově dělal i modeling.

Největší Eganův dosavadní úspěch je asi účast v romantické komedii DOPISY PRO JULII, kde si zahrál spolu s Amandou Seyfried, Vanessaou Redgrave nebo Francem Nerem. Chrisova kariéra se pomalu rozjíždí, dokazuje to nejen jeho všestranost, ale i jedna z hlavních rolí v televizním seriálu THE KINGS, kde hraje Davida Shephersa.

Jenom čas ukáže, jestli se Christopher zařadí mezi další velké australké herce a herečky jako jsou např. Nicole Kidmanová, Russel Crow, Geoffrey Rush, Cate Blanchettová, Hugh Jackman nebo zesnulý Heath Ledger.


29.6.1984
Sydney, New South Wales, Austrálie
Christopher Egan csfd

GothicaBeauty and the BeastPoeDopisy pro JuliiCrushPretty/HandsomeAndělé a pannyResident Evil: ZánikEragonOpravdová hlava rodinyThe PrinceHome and Away: RomancesHome and Away: WeddingsHome and Away: Secrets and the CityDominionKingsEverwoodSpiknutíCísař AugustusHome and AwayLetters to Juliet: A Courtyard in VeronaLetters to Juliet: The Making of in ItaliaBand of the Sand: Actors UniteBeyond Raccoon City: Unearthing 'Resident Evil: Extinction'Players: The Cast of 'Extinction', The


Aktualizace osobnostního profilu Christopher Egan: 20.11. 2023 06:07