Ester Geislerová 40 let


Ester, nejmladší sestra z tria umělkyň - herečky Ani Geislerové a malířky a zpěvačky Lenky Geislerové, se narodila v roce 1984 a je téměř o deset let mladší než její dvě sestry. Studovala na výtvarné škole propagační design, ale nyní se věnuje hlavně herectví a modelingu. Jako dítě si zahrála např. ve filmu F. A. Brabce KRÁL UBU. V roce 2002 se stala vítězkou Elite Model Look pro Českou republiku.

Co se týče Esteřina soukromého života, je nejdříve nutno podotknout, že je jednou z těch celebrit, které o své práci mluví ochotně a rádi. Zeptejte se však Ester Geislerové na slavnou sestru Aňu a vyskočí jako čertík z krabičky. Na otázky ze soukromí je totiž převážně alergická. V roce 2005 se Ester provdala za osmadvacetiletého filmového architekta Jana Kadlece a je zajímavé, že narozdíl od svých dvou také vdaných sester přebrala Ester manželovo příjmení. Není již tedy Geislerová, ale Kadlecová. Ještě v témže roce se Ester stala matkou, narodila se jí dvojčata – chlapeček Jan Etien a holčička Mia Rosa.


5.3.1984
Praha, Československo
Ester Geislerová csfd

Buď chlap!IndiánMazel a tajemství lesaŠtěstí je krásná věcLOVEníProblémy prvního světaPsi nenosí kalhotySněží!Chata na prodejDvě nevěsty a jedna svatbaDůmDoblba!Krev zmizeléhoHorem pádemSnowboarďáciVražda kočky domácíHodina tance a láskyJesenná (zato) silná láskaKrysařO JečmínkoviAni svatí, ani anděléSamotaVěrní abonentiJabloňová pannaDámě kord nesluší?Zimní vílaKrál UbuPrincezna Fantaghiró 3UltimátumAnatomie životaZločiny Velké PrahyPolicie ModravaInspektor MaxSpecialistéJá, MattoniNa voděKurýrŽivot a doba soudce A. K.Gympl s (r)učením omezeným


Aktualizace osobnostního profilu Ester Geislerová: 9.11. 2023 04:06