Suzy Amis 62 let


Herečka a manželka režisérského titána Jamese Camerona se narodila 5.1.1962 v americkém státě Oklahoma v Oklahoma City jako Susan Elizabeth Amis. Pochází z početné rodiny - má tři bratry (Dave, Scott a Charlie) a dvě sestry (Page a Rebecca). Její otec Dave Amis vlastnil a řídil Amis Construction Company a Downtown Airpark v Oklahoma City.

V minulosti působila také jako modelka. Herecky aktivní byla hlavně v osmdesátých a devadesátých letech, poté se stáhla do ústraní. Mezi nejznámější filmy, ve kterých se objevila, patří OBVYKLÍ PODEZŘELÍ a TITANIC (režírovaný jejím tehdy budoucím manželem).


5.1.1962
Oklahoma City, Oklahoma, USA
Suzy Amis csfd

Soudný denOhnivá bouřeNa život a na smrtNačasovaná smrtSmrt milionářeTitanicCadillac RanchOne Good TurnVražedná přítažlivostObvyklí podezřelíNadjaZděšeníMalá pistolnice JoStaří mládenciTwo Small BodiesBohatí láskouTam, kde je srdceRozbouřený životPlain ClothesRocket GibraltarThe Big TownFandangoMiami ViceMilkedJames Cameron: Cesta na dno ZeměSecret Life of Old Rose: The Art of Gloria StuartA Message from PandoraLive from Studio Five


Aktualizace osobnostního profilu Suzy Amis: 1.11. 2023 04:04