Sandra McCoy 44 let


Sandra Christina McCoy se narodila v kalifornském městě Santa Clara, ale vyrůstala v San José. Její matka Madeline byla středoškolskou učitelkou tělocviku, trenérkou tenisu a instruktorkou aerobicu. Její otec Gary pracoval v úřadu šerifa a byl soukromým pilotem. Její o dva roky mladší bratr se zajímal o basketbal a wrestling. Všichni tři však tragicky zemřeli při letecké nehodě v roce 1993, kterou Sandra jedina jako zázrakem přežila a podařilo se jí zachránit. Již od osmi letech se aktivně věnovala tanci a gymnastice a poté, co získala bakalářský titul v psychologii na univerzitě v Santa Clara, se přestěhovala do Los Angeles. Nejprve se pokoušela prorazit v čtyřčlenné dívčí popové skupině, ale očekávaný úspěch se nedostavil a tak se Sandra začala pokoušet o kariéru u filmu jako herečka a tanečnice.

Sandra není ale jen seriálovou herečkou. Objevila se také v několika filmech, především šlo o romantické komedie. V roce 2002 se objevila v romantické komedii ŽÁBA K ZULÍBÁNÍ. V tomtéž roce jsme ji mohli vidět v komediálním dramatu ORANGE COUNTY, které vypráví o doposud bezstarostném surfaři Shaunovi, který se po smrti svého kamaráda rozhodne stát se spisovatelem. V roce 2003 jsme mohli Sandru vidět v další romantické komedii KAŠLU NA LÁSKU s Renée Zellweger a Ewanem McGregorem v hlavních rolích. Její nejvýraznější filmová role přišla v roce 2005, kdy ztvárnila roli Mercedes v hororovém thrilleru CRY WOLF. V současné době žije Sandra v Los Angeles. Ve volném čase ráda vyrazí někam s kamarádkami, jde si zaběhat, dívá se na filmy, věnuje se dobrovolnické práci nebo jí čokoládu. Je členem americké MENSY – sdružení lidí s vysokým IQ.


14.8.1979
Santa Clara, California, USA
Sandra McCoy csfd

Ladies NightLas AngelesToxicDeep in the ValleyPimpin' Pee WeePříběhy z temnotyNebezpečné představyNoc v domě hrůzyCry_WolfHorror HighNebezpečné hry 3Smršť nad PacifikemModerní PopelkaKašlu na láskuJako MikeOrange CountyScooby-DooŽába k zulíbáníBenchedGeo's PizzaVegasRizzoli & Isles: Vraždy na pitevněLovci duchůO.C.Dva a půl chlapaKriminálka New YorkVeronica MarsKriminálka Las VegasKriminálka MiamiHidden HillsPower Rangers Wild ForceSabrina - mladá čarodějniceMaybe It's MeThe ParkersFelicityTak jde časGeneral HospitalShow Wayna Bradyho


Aktualizace osobnostního profilu Sandra McCoy: 3.4. 2024 11:51