Cherie Lunghi 72 let


Cherie pochází z Nottinghamu. Rodiče se rozvedli, když byla ještě malá, ale přesto měla dle svých slov šťastné dětství. Po rozvodu žila se svou matkou Gladys (ale všichni ji oslovovali Gypsy), která pochází z Newcastlu, a svého otce Alessandra, původem Itala, často navštěvovala.

RSC zase opustila, aby se mohla věnovat filmu. Její nejznámější rolí je Guinevera v EXCALIBURU (1981) a Charlotta ve snímku MISE (1986). Jinak spíš hrála v televizních filmech a seriálech, našemu publiku nepříliš známým. Opravdu prorazit se jí podařilo díky seriálu THE MANAGERESS (1989).

Právě v důsledku této role ji magazín FHM místil roku 1995 do žebříčku 100 SEXIEST WOMEN IN THE WORLD. Vedle herectví tíhne i k malířství, dokonce strávila nějaký čas ve Florencii studováním malby. Její dcera Nathalie se stala také herečkou a Cherie je hrdá, že pokračuje v "rodinném byznysu".


4.4.1952
Londýn, England, Velká Británie
Cherie Lunghi csfd

Mopsík k zulíbáníWhen Calls the HeartKuchyň láskyCasualty 1906Případy inspektora Lynleyho: Pro dobro ElenyNávrat do ztracené zahradyA Likeness In StoneDavid CopperfieldHornblower - VévodkyněBílé lžiJak dobýt Hollywood...Strašidlo cantervilleskéJack a SarahFrankensteinCísařovi hostéQuestion of Guilt, APut on by CunningThe Man Who Lived at the RitzIntrigueJak zabít knězeCoast to CoastThe Lady's Not for BurningDopisy neznámému milenciHaremMiseKrál DavidParkerMnoho povyku pro nicPraying MantisZnamení čtyřOliver TwistPreviewShowdown at Eagle GapExcaliburManhood of Edward Robinson, The'Tis Pity She's a WhoreDiversionComedy of Errors, TheKeanNew Word, TheVraždy v MidsomeruUnforgottenWizards vs. AliensSmrt v rájiStarlingsTajný deník call girlVraždy v Oxfordu


Aktualizace osobnostního profilu Cherie Lunghi: 13.3. 2024 03:15