Déborah François 36 let


Déborah François se narodila 24. května 1987 do rodiny policisty a pracovnice sociální péče v Liège v Belgii. Po základní škole navštěvovala totéž lyceum jako její slavná belgická kolegyně Marie Gillain. Již během studií se zúčastnila castingu na film bratří Dardenneů DÍTĚ (2005). Déborah uspěla a získala titulní ženskou roli ve zmíněném snímku.

V roce 2009 se Déborah François aktivně zapojuje do různých projektů na poli filmové i televizní produkce. Byla k vidění v televizním seriálu "AH, C´ÉTAIT CA LA VIE!", v dramatické komedii UNMADE BEDS, v rozverné komedii FAIS-MOI PLAISIR! či dramatu MY QUEEN KARO. Hned na začátku roku 2010 šokovala rolí studentky Laury vydělávající si na studia prostitucí v nebývale otevřeném televizním snímku MES CHERES ÉTUDES.

Déborah François se vedle Cécile de France či Marie Gillain jako jedna z mála belgických hereček prosadila i ve francouzských filmech a představuje jeden z největších talentů mezi frankofonními herečkami své generace. Žije v Paříži, ale nezapomíná na svoje rodné město, stala se patronkou originálního uměleckého ateliéru v Liége, který se zaměřuje na výrobu specifických kostýmů.


24.5.1987
Liège, Belgie
Déborah François csfd

Le Bruit des trousseauxLes héritièresZdravotníkL'État sauvageNezestárnešJiný kontinentChacun sa vieLoue-moi !Cézanne a jáFleur de tonnerreMa famille t'adore déjàJ'ai épousé un inconnuMaestroC'est pas de l'amourUn beau dimancheLáska všemi desetiZarafaLes tribulations d'une caissièreMemories CornerMnichMes chères étudesMá princezna KaroNeustlané posteleUdělej mi radostPrvní den zbytku tvýho životaSíla odvahyFourmis rouges, LesÉté indien, L'Obracečka notDítěL'Île prisonnièreL'École de la vieSauver LisaManon, 20 ansAh, c'était ça la vie!L'hebdo cinémaJanela IndiscretaRencontres de cinémaLa nuit des CésarsMi soledad tiene alas


Aktualizace osobnostního profilu Déborah François: 31.10. 2023 05:27