Ana de la Reguera 47 let


Ana De la Reguera vyrostla ve státě Veracruz na pobřeží Mexického zálivu. Studovala umění na kulturním institutu ve Veracruz, později přestoupila do televizního střediska pro umělecké vzdělávání (CEA) a uměleckého institutu TV Aztecas (CEFAC) v Mexico City. Nakonec studovala herectví v Los Angeles a také u Juana Carlose Corzzi ve Španělsku. Krátce na to se věnovala divadlu, přičemž za své výkony získala hned dvě ceny. Jednu za "nejlepší herečku" od Asociace divadelních kritiků a novinářů v Mexiku a druhou za "nejslibnější herečku roku".

Ve Spojených státech se vrátila k seriálovým postavám. Za zmínku stojí kritiky uznávaný seriál v produkci HBO a Willa Farrella EASTBOUND & DOWN (Nahoru a dolů 2009), kde si zahrála po boku Dannyho McBridea jako jeho objekt zájmu a zdroje "Kennyho síly". Její krásnou tvář jsme mohli také zahlédnout například ve filmu s Jackem Blackem BOŽÍ ZÁPASNÍK (Nacho Libre 2006) v roli sestry Encarnacióny.

Jako by jí vytíženost obsazované hvězdy nestačila, zapojuje se do charitativních činností. Nedávno nahrála na YouTube video s cílem pomoci rozšířit podvědomí o státě Veracruz, který byl zasažen zničujícím hurikánem Karl. Další kampaně se šíří přes Twitter, různé weby a sociální sítě a získávají potřebné peníze pro oběti hurikánu. Ana De la Reguera také založila VeracruzANA AC, což je charitativní organizace, jejímž posláním je získávat finanční prostředky na podporu turismu v hurikánem stiženém Veracruz.

Tato obětavá kráska má před sebou slibnou kariéru a řadí se tak k několika málo slavným herečkám v historii moderního Mexika.


8.4.1977
Veracruz, Veracruz, Mexiko
Ana de la Reguera csfd

¡Que viva México!Armáda mrtvýchEl rey de todo el mundoOčista navždyCollisionsVšechno úplně všechnoMachoLas AparicioEl Crimen del Cacaro GumaroJessabelleKniha životaSun Belt ExpressBig ThunderThe Tin StarKovbojové a vetřelciDiDi HollywoodHidalgo - La historia jamás contadaPoldovéEl TraspatioEmpire StateCesta do země snůPrachy v trapuAsí del precipicioBoží zápasníkCaco, ElLadies' NightSecreto de Esperanza, UnPor la libreArmy of the Dead: Lost VegasLeopard SkinAnaGoliášPowerMěstečko Twin PeaksOd soumraku do úsvituPanenka JaneNarcos


Aktualizace osobnostního profilu Ana de la Reguera: 3.11. 2023 02:33