Kick Gurry 45 let


Christopher "Kick" Gurry se narodil dne dvacátého pátého května roku 1978 v hlavním městě Austrálie v Melbourne. Je to australský herec, který vystudoval na Wesley College v Melbourne, kde patřil mezi nejlepší studenty.

Roku 2000 se objevil poprvé v celovečerním filmu, kdy byl obsazen do australského dramatu režisérky Kate Woods Looking for Alibrandi, kde ztvárnil postavu Jacoba Coote. Jeho neznámější role přišla ale až o osm let později v roce 2008, kdy byl obsazen do známého snímku Speed Racer, kde ztvárnil jednu z důležitých rolí a to mechanika Sparkyho, jednoho z nejlepších přátel Speed Racera.

Dnes je znám třeba díky roli Griffa ve snímku inspirovaným knižní předlohou od japonského autora Hiroši Sakurazaka z prostředí blízké budoucnosti, v níž je planeta Země pod útoky mimozemské civilizace, z roku 2014 Edge of Tomorrow.


25.5.1978
Melbourne, Victoria, Austrálie
Kick Gurry csfd

War MachineJupiter vycházíNa hraně zítřkaSpeed RacerDaltry KelhůnPravidla bojeNež se staneš superstarUkradni, co můžeš!Looking for AlibrandiTenká červená linieThe Inner SanctuaryZ*A*J*A*T*C*IBaronsPřátelé z výškyOsmý smyslTen Days in the ValleyKriminálka Las VegasCybergeddonOffspringTangleThe AliceMladí lviHalifaxová, soudní psychiatrSpeed Racer: Wonderful World of Racing - The Amazing Racer FamilyThe Big HouseDenial


Aktualizace osobnostního profilu Kick Gurry: 19.3. 2024 09:40