Christopher Miller 48 let


Christopher Miller začal svou kariéru společně s Philem Lordem výrobou animovaných filmů na Dartmouth College, kde na sebe upozornil společnost Walt Disney Company, pro kterou posléze vytvořil, režíroval a produkoval animovaný seriál stanice MTV Clone High.

Miller také v seriálu Clone High namluvil postavy Johna F. Kennedyho a pana Butlertrona a v seriálu Caroline in the City ztvárnil roli Cliffa. Miller s Lordem prohlašují, že práci na nedělních animovaných filmech ve společnosti Walt Disney Company dostali nedopatřením. Poté dostali nabídku od stanice Touchstone Television, pro kterou vytvářeli animované seriály, určené pro hlavní vysílací čas.

V roce 1998 v době studia Miller získal za svůj krátký animovaný film Sleazy Goes to France cenu New England Film and Video Festival Award. Pracoval také jako šéfredaktor školního humoristického časopisu The Jack-o-Lantern, který byl vydáván na Dartmouth College, kde vystudoval politické vědy a umění.


23.9.1975
Everett, Washington, USA
Christopher Miller csfd

ArtemisLast HumanProject Hail Mary22 Jump StreetLEGO® příběhJump street 21Zataženo, občas trakařeThe AfterpartyPoslední chlap na ZemiBrooklyn 99Clone HighSpider-Man: Napříč paralelními světyLEGO® příběh 2Nejtajnější přáníClone HighJak jsem poznal vaši matkuEverday Parenting TipsSpider-Man: Beyond the Spider-VerseMedvěd na koksuVocasy na tripuAmerika: FilmRodina na baterkySpider-Man: Paralelní světy


Aktualizace osobnostního profilu Christopher Miller: 3.11. 2023 13:03