Werner Daehn 58 let


Werner Daehn vyrostl ve Worms a chodil na gymnázium "Rudi Stephan". Po ukončení školy se přestěhoval do Berlína, kde absolvoval čtyřletý kurz na herecké škole Langhanke. Po několika divadelních rolích natočil v roce 1996 svůj první film NUR AUS LIEBE po boku Heinze Hoeniga a Katji Riemann.

V roce 2008 se ukázal jako major Ernst John von Freyend ve filmu VALKÝRA společně s Tomem Cruisem. Mohli jsme ho také vidět jako důstojníka v oskarovém filmu ŽIVOTY TĚCH DRUHÝCH a v remaku filmu Alfreda Hitchcocka THE 39 STEPS v roli antagonisty Ackermana.

Podílel se také na britské produkci pro BBC, když v roce 2011 hrál roli Dr. Georga Maurera, německého lékaře, který ošetřoval hráče Manchester United, kteří přežili mnichovskou leteckou katastrofu v roce 1958.


14.10.1965
Worms am Rhein, Západní Německo
Werner Daehn csfd

Jan ŽižkaAgentka v utajeníHerr und Frau Bulle: TotentanzThe Dresden CodexDas letzte MahlVlkodlakDas schaffen wir schonTom of FinlandGame of AcesMakej, kovboji!Weiber! Schwestern teilen. Alles.Záložní jednotkaAlliesDer Tropfen - Ein RoadmovieTichá horaBerlínská miseRosa Roth - Der SchussVražedná hra90 minut – Berlínský projektDie Superbullen - Sie kennen keine GnadeLedová apokalypsaThe Big BlackUnitedKajínekZeiten ändern Dich39 stupňůSpeed RacerValkýraĎáblova dílnaStíny minulostiŽivoty těch druhýchDoppelter Einsatz - Mord auf dem StundenplanÚtěk z ColditzuOperation ValkyrieKrál zlodějůxXxNepřítel před branamiInvention of Dr. Morel, TheStrach v mém srdciNebezpečné věnoPonorkaBlutige AnfängerBerlínští psiMísto činuPolicie Hamburk


Aktualizace osobnostního profilu Werner Daehn: 2.11. 2023 07:23