Mélanie Bernier 39 let


Mélanie Bernier si k herectví našla cestu již v mladém věku a to prostřednictvím divadla v městečku nedaleko jejího rodného Tours. V roce 1994 nastoupila do Théâtre Rouge. Zahrála si např. v Čechovových Třech sestrách, Saint-Exupéryho Malém princi nebo v Héloïse Patricka Cauvina.

Následovaly další vedlejší role v úspěšné komedii LA TÊTE EN FRICHE po boku Gérarda Depardieu a v další komedii LA DÉLICATESSE (2011), kde sekundovala Audrey Tautou. Jejím zatím posledním snímkem je komedie POPULAIRE (2012) v hlavní roli s Romainem Durisem a Déborou Francois.


5.1.1985
Tours, Indre et Loire, Francie
Mélanie Bernier csfd

Ma langue au chatMaigret a záhada mrtvé dívkyLa TraqueMine de rienLove AddictOdvrácená tvář Paříže: Záhada na SorbonněSimon et ThéodoreTout là-hautLáska podle představyNos futursUn peu, beaucoup, aveuglémentGibraltarJako malí kluciObětní beránekLe Fil d'ArianeLáska všemi desetiNěžnostTiteufEn cas de malheurMademoiselle DrotMá odpoledne s MarguerittePřepadeníThelma, Louise et ChantalLe CoachModern LoveMé hvězdy a jáPassJeho veličenstvo MinorMarie Besnardová: Příběh travičkyRok v mém životěŘíše tygraLa Petite FadetteL'affaire MartialComme un avionLa Mort est rousseBarnie a jeho mrzutostiAu siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècleVénus & ApollonFred a jeho orchestrLe sourire du pompierLe débarquementComment ça va bien!Au Field de la nuitRencontres de cinémaLe grand journal de Canal+Vivement dimanche prochainOn bosse ici! On vit ici! On reste ici!


Aktualizace osobnostního profilu Mélanie Bernier: 11.3. 2024 17:58