Luke Benward 28 let


Celým menom Luke Aaron Benward je americký herec a spevák. Narodil sa a vyrastal v Nashville, v Tennessee spolu s jeho matkou, otcom a dvoma mladšími sestrami. Popularita tejto rodiny sa nedá zaprieť, pretože jeho otec, Aaron Benward, je členom country hudobného dua Blue County. Matka Kenda Benward je herečka a modelka. Dokonca si zahrala aj jeho „filmovú matku“ vo filme Dog Gone (2008). Ale nezostaňme len pri rodičoch. Jeho starý otec Jeoffrey Benward je tvorca súčasnej kresťanskej hudby. Dokonca aj jeho pra-pra-dedko bol spevák.

5. januára 2009 vydáva svoj prvý album s názvom Let Your Love Out, ktorý obsahuje päť piesní. S nimi absolvoval aj kresťanské turné iShine LIVE. V roku 2010 sa vrátil opäť k filmu, kde v Dear John (Milý John, 2010) zahral 14-ročného autistu vo vedľajšej úlohe. Disney Channel si ho znova zapožičal pre úlohu Ryana Deana v Girl Vs. Monster (Dívka vs. Monstrum, 2012).

Okrem iného má na svedomí aj mnoho televíznych reklám napr. na Nintendo, McDonald's alebo American Express. Má aj iné záľuby vo voľnom čase ako je futbal, videohry, break dance či hranie na svojej elektrickej gitare.

Podpísal už aj iné zmluvy na filmy, takže môžeme sledovať ďalšiu stúpajúcu hviezdu v našom filmovom svete.


12.5.1995
Franklin, Tennessee, USA
Luke Benward csfd

Skate GodFog CityHra na BohaWildcatNoční bouřeDůkaz mužeJá, knedlíčekŽivot je večírek16 SouthPoint of HonorZáložní jednotkaCloud 9Dívka vs. MonstrumMadison HighMilý JohneMiliónový pesMinutemanMostly GhostlyJak jíst smažené žížalyCo způsobil Winn-DixieÚdolí stínůStill the KingVysněná metaKriminálka Las VegasHodina duchůRiley ve velkém světěGoldbergoviHodně štěstí, CharlieRavenswoodTáta to zvládneZombies and CheerleadersFamily AffairRadio Disney Music AwardsDisney Channel's This Is Who I AmTeens Wanna KnowBoys


Aktualizace osobnostního profilu Luke Benward: 14.3. 2024 13:59