Tisha Campbell-Martin 55 let


Tisha Michelle Campbell-Martin se narodila v Oklahomě a vyrůstala v Newarku v New Jersey, kde navštěvovala uměleckou školu. Má dva mladší bratry a sestru. Její matka Mona byla zdravotní sestra, talentová manažerka, kostelní zpěvačka, vokální zpěvačka a její otec, Clifton Campbell, byl dělník a zpěvák. To její rodiče v Tishe vzbudili lásku k hudbě a herectví.

V roce 1993 vydala svoje debutové album které sklidilo takový menší úspěch, prodalo se ho přes 40,000 kopií. Její písničky “Push” a “Love Me Down” se hrály i na R&B rádiích. Také v roce 1997 přispěla svými vokály do soundtracku filmu KUPLÍŘI, kde hrála hlavní roli. Tisha se mezi lety 1990-2000 objevila v klipech Willa Smithe, přesněji pro songy “Will 2K” a “Wild Wild West” a Toniho Braxtona pro píseň “You’re Makin' Me High”.

Tisha podala v roce 1996 žalobu proti svému kolegovi Matinovi Lawrencovi za sexuální obtěžování a slovní i fyzické útoky. Studio HBO nakonec s Tishou případ uzavřelo. Později produkovala krátký film A LUV TALE, o dvou ženách které se do sebe zamilují. Film získal řadu ocenění včetně divácké ceny na Hollywoodském filmovém festivalu.


13.10.1968
Oklahoma City, Oklahoma, USA
Tisha Campbell-Martin csfd

Not Another Church MovieEvery Breath She TakesThe J TeamThe All-Star Nickmas SpectacularBlindspottingThe FinestThe Simone Biles Story: Courage to SoarLemonade MouthWright vs. WrongPastor BrownZack a Miri točí pornoThe Last Place on EarthZpátky na zemThe Sweetest GiftKuplířiNeuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San FranciskuSnitchHouse party 3BumerangHouse party 2: Pyžamový mejdanDalších 48 hodinHouse partyMoe's WorldStřechyBlázinec ve školeRags to RichesMalý krámek hrůzAct Your AgeBe SomeoneHarley QuinnPantheonOpuštěnýPiklírnaChytrolíni


Aktualizace osobnostního profilu Tisha Campbell-Martin: 14.4. 2024 02:19