Dean Cochran 55 let


Tento americký herec akčních filmů se narodil 18. března 1969 v New Orleansu. Celým jménem se jmenuje Dean Wynne Cochran. Ovládá bojová umění kung-fu a kenpo. V obou těchto bojových sportech získal černý pás. V Americe se úspěšně zúčastnil také několika zápasů, v nichž získal mistrovský titul. Svoji hereckou kariéru zahájil v hudebním videoklipu kanadské zpěvačky Celine Dion nazvaném (If there was) any other way.

Jako filmový herec se objevuje především v akčních filmech. Před kamerou se setkal s takovými herci jako jsou Colin Farrell, Chuck Norris, Jack Wagner, Marshall R. Teague nebo Daniel Bernhardt. V České republice je známý především z filmů BÍLÍ ZABIJÁCI, AIR MARSHAL, CUTTER, TELEFONNÍ BUDKA a ze seriálu BÁJEČNÍ A BOHATÍ. Jeho manželkou je od roku 1999 americká herečka Brandi Sherwood. Společně si zahráli manželé v akčním horroru BÍLÍ ZABIJÁCI.


18.3.1969
New Orleans, Louisiana, USA
Dean Cochran csfd

Zkouška ohněmActs of ViolenceTohle je Sparta!Jen trošku štěstíCutterNáhodný cílAir MarshalBílí zabijáciTelefonní budkaUntil MorningCheater, TheThe Woman Every Man WantsBatman a RobinNebezpečné místoOperace Amityville 1992Revolver na prodejThe Gambler Returns: The Luck of the DrawFalešný svědekOutside Woman, TheNouzové přistáníThe ProtectorSamantha Who?Beverly Hills 90210Na život a na smrtKrok za krokemKapela snůPolicie z Palm BeachBáječní a bohatíTak jde časCats on a PlaneProtected!


Aktualizace osobnostního profilu Dean Cochran: 10.3. 2024 16:15