Steve-O 49 let


Stephen "Steve-O" Gilchrist Glover se narodil ve městě Wimbledon v Londýně v Anglii. Nejvíce je známý z pořadu JACKASS hudební stanice MTV. Steve-O je zřejmě nejšílenější a zároveň nejodvážnější z celé skupiny, jak jinak chcete označit například člověka, který si nechá pijavici zachytit na oko, nebo pije víno, které mu předtím tlakem vylítlo ze zadku, či který vypije zlatou rybičku i s vodou a pak se ji snaží výzvracet. No, je hodně šíleností, které už tento člověk udělal a spousta lidí, které tímto pobavil, série JACKASS to dokládá.

Po vystudování klaunské školy nebyl vybrán do cirkusu školy, a proto začal pracovat jako klaun v mizerném cirkuse. Tady si opět své kousky točil a posílal je do časopisu Big Brother Magazine, ve kterém pracoval režisér série JACKASS Jeff Tremaine, kterého Steve-O zaujal a nabídl mu účast v seriálu. Steve-O si zahrál v seriálu JACKASS, po jeho ukončení v podobném pořadu WILDBOYZ se svým kolegou z JACKASS Chrisem Pontiusem. Zahrál si i ve všech filmech JACKASS a i v celovečerní verzi finské odnože JACKASS s názvem DUDESONS: THE MOVIE. Zahrál si i v závěrečné scéně filmu SPIKNUTÍ, kde si ho postava hraná Amy Smartovou spletla s postavou Vala Kilmera. Zahrál si i v seriálu TOTALLY BUSTED a ve své vlastní show DR. STEVE-O, která má v této době pouze čtyři epizody.

Steve-O nahrál dvě hudební alba "The Dumbest Asshole in Hip Hop" (největší blbec v hip hopu) a "Hard as a Rock" (tvrdý jak skála). Byl několikrát zatčen za nepřístojné chování (například za močení na červený koberec před vyhlášením Oscarů) a za držení a požívání drog (ve Švédsku i uvězněn), způsobil také mnoho trapasů při televizních vystoupeních. Jeho kamarád a kolega Johnny Knoxville ho poslal do psychiatrické péče kvůli jeho problémům s drogami. Steve-O zde měl pobýt 72 hodin, ale protože se pokusil o sebevraždu zůstal zde dva týdny.

Steve-O založil i vlastní značku bot s názvem Sneaux Shoes natočil na ně i reklamu, ve které skočil do odpadků, byl napaden krokodýlem a pil zkažené mléko reklama končila sloganem "They're darn good shoes!" (To jsou ale zatraceně dobrý boty).


13.6.1974
Wimbledon, Londýn, England, Velká Británie
Steve-O csfd

Blockheads in BritainJackass ForeverNájemník na zabitíBarely LethalJackass 3Jackass: The Lost TapesJackass World 24 Hour TakeoverJackass 2TV: The MovieThe Dudesons MovieSpiknutíDon't Try This at Home: The TourJackass: FilmJackass: Volume 1Jackass: Volume 2Jackass: Volume 3BoobBig MouthHappy TogetherBilly Dilley's Super-Duper Subterranean SummerPan NakládačkaGlenn Martin DDSDr. Steve-OO.C.Skrytá kamera: Přistiženi bezExtreme duudsonitJackass - naprostí šílenciJackass 4.5Týden žraloků s JackassNo Pain in Vain: The Shocking Life of Steve-OSteve-O: GnarlyDumb: The Story of Big Brother MagazineWhat the HealthEverybody Has an Andy Dick StoryLennon or McCartneyWhat Came BeforeJackass 3.5Steve-O: Demise and RiseJackass 2.5Jak se dělal Jackass 2Ultimate PredatorJackass: Gumball RallySteve-O: The Early YearsNew Face of Late Night TV, TheSteve-O: Out on BailStupidityVH1 News PresentsWildboyzFilm o filmu JackassJackass Backyard BBQBlink-182: Happy DaysWeezer - Jackass Presents: MurderballDon't Try This at Home: The Steve-O VideoAll Elite Wrestling: Full Gear


Aktualizace osobnostního profilu Steve-O: 11.3. 2024 18:52