Dominic Howard 46 let


Dominic Howard neboli zkráceně Dom Howard je bubeník britské kapely Muse. Narodil se nedaleko Manchesteru ve městě Stockport, poté se přestěhoval do městečka Teignmouth. V jedenácti letech začal hrát na bicí.

V roce 2004 na festivalu v Glastonbury odkud je záznam koncertu ABSOLUTION TOUR zemřel Dominicovi otec na infarkt. Dom měl naštěstí velkou podporu v přátelích z kapely a v rodině, a tak se brzo psychicky zotavil.

Dominic Howard je levák, a proto jsou jeho bicí zrcadlově obrácené. Jako bubeník se inspiroval v Nicku Masonovi z Pink Floyd, Rogeru Taylorovi z Queen nebo také v Davu Grohlovi z Nirvany.


7.12.1977
Manchester, England, Velká Británie
Dominic Howard csfd

Simulation Theory FilmMuse Drones World TourMuse - koncert 2013Muse: HAARPMuse: Absolution TourMuse Hullabaloo: Live at Le Zenith, ParisMuse: You Make Me Feel Like It's HalloweenMuse - PressureMuse - Something HumanMuse - The Dark SideMuse - Thought ContagionMuse - Dig DownMuse - AftermathMuse - Dead InsideMuse - MercyMuse - PsychoMuse - Panic StationMuse - SupremacyMuse - MadnessMuse - Neutron Star Collision (Love Is Forever)Muse - ResistanceMuse - Undisclosed DesiresMuse - UprisingMuse - InvincibleMuse - Map of The ProblematiqueMuse - Knights of CydoniaMuse - StarlightMuse - Supermassive Black HoleMuse - Butterflies and HurricanesMuse - Sing for AbsolutionMuse - HysteriaMuse - Stockholm SyndromeMuse: Time Is Running OutMuse - Dead StarMuse - In Your WorldMuse - BlissMuse - Feeling GoodMuse - Hyper MusicMuse - New BornMuse - Plug In BabyMuse - SunburnMuse - UnintendedMuse - Muscle MuseumMuse - UnoLive 8The Late Show with Stephen ColbertGrammy Awards 2011The BRIT Awards 2007The BRIT Awards 2004Friday Night with Jonathan RossCD:UKLater... With Jools HollandSaturday Night LiveTop of the Pops


Aktualizace osobnostního profilu Dominic Howard: 7.11. 2023 12:19