Megan Boone 40 let


Megan Boone pochází z Petoskey z Michiganu, ale už v raných letech dětství se s rodiči přestěhovala do The Villages na Floridu. Společně se svou sestrou studovala herectví na střední škole v Belleview. V roce 2005 pak odpromovala v divadelní škole na floridské státní univerzitě.

Také hostovala v několika seriálech. Ještě před rolí v Krvavém Valentýnu se objevila v epizodě seriálů Uklízeč a Odložené případy a v roce 2010 také v Zákon a pořádek: Los Angeles. Poté se opět vrátila na dráhu filmovou, když si střihla maličké role ve filmech Cherry, Sex ve městě 2 a Let's Dance: Revolution. Hlavní roli pak sehrála ve filmu Nech mě, jak's mě našel. Za tento výkon byla oceněna na GenArt Film Festivalu v roce 2012.

Od roku 2013 působí v novém dramatickém seriálu The Blacklist, který běží na televizní stanici NBC. Boone tam hraje novou agentku FBI tvořící profily zločinců. A s jedním musí už od prvního dne spolupracovat, neboť Ray Redington (James Spader) je zrádce, který se vzdal FBI výměnou za to, že bude mluvit pouze s Elizabeth. Mají společně pracovat na případech hledaných nebezpečných zločinců, o nichž FBI ani neví, a které si za posledních 20 let Redington zapsal na tzv. Blacklist.

Kromě herectví ji také baví režie a scénář. Sama totiž napsala, zrežírovala a vydala krátký film Eggshells for Soil.


29.4.1983
Petoskey, Michigan, USA
Megan Boone csfd

Family GamesVítejte v džungliAbout CherryLet’s Dance: RevolutionNech mě, jak's mě našelKrvavý ValentýnThe Mustachioed Bandit Meets His EndObžalovaníČerná listinaČerná listina: VykoupeníRobot ChickenSpravedlnost v krviZákon a pořádek: Los Angeles


Aktualizace osobnostního profilu Megan Boone: 20.4. 2024 13:50