Lucas Till 33 let


Narodil se 10. srpna 1990 jako Daniel Lucas Do v Fort Hood, Texas. Jeho otec byl podplukovník v armádě a i proto se často stěhoval. Má mladšího bratra. Většinu svého dětství přesto strávil v Marietta, Georgia. Momentálně žije v Atlantě.

Jeho první hlavní filmová role byla Jack Cash, bratr Johnnyho Cashe v životopisném filmu WALK THE LINE. Po této roli vystupoval v několika nezávislých filmech televize Lifetime. V roce 2008 vyhrál konkurz na roli Travise Brodyho v HANNĚ MONTANĚ. Poté se objevil i po boku Jackieho Chana ve filmu CHŮVA V AKCI. V roce 2011 se objevil ve dvou větších filmech a to SVĚTOVÉ INVAZI a X-MEN:PRVNÍ TŘÍDA.

Říká o sobě, že je křesťan. Často o něm bulvár spekuluje jako o milenci některé z mladých hereček nebo zpěvaček. Údajně chodil třeba s Kaylsee Collins nebo Taylor Swift. Na střední škole cvičil Jiu Jitsu. Mezi kapely, které si rád poslechne, patří Rammstein, Flogging Molly nebo System of a Down. A rád by si zahrál po boku Al Pacina, Roberta de Nira nebo Brada Pitta.


10.8.1990
Fort Hood, Texas, USA
Lucas Till csfd

The CollectiveSon of the SouthMichael Jackson's HalloweenDémon minulostiMonster TrucksX-Men: ApokalypsaMěsto statečnýchAmazing Spider-Man 2Doupě vlkůKristySins of Our YouthThe Curse of Downers GroveX-Men: Budoucí minulostCrushStokerWet and RecklessŠpionážDark HeartsSvětová invazeVsX-Men: První třídaChůva v akciHannah MontanaLaid to RestLost & Found Family, TheDance of the DeadJiná než ti ostatníThe Other SideWalk the LineLightning BugDobrodružství Ociee NashovéMacGyverBorci z Blue Mountain StateFear ClinicMédium


Aktualizace osobnostního profilu Lucas Till: 17.11. 2023 18:34