Ross Kemp 59 let


Ross Kemp se narodil 21. července 1964 v Banking, Essex v Anglii. Jeho matka Jean byla kadeřnicí a jeho otec John byl policistou. Má bratra Darrena, který pracuje jako dokumentární producent pro BBC. Navštěvoval Shenfield High School, kde platil za vynikajícího sportovce. On však od malička tíhnul k herectví, a proto po střední škole studoval dramatické umění na Webber Douglas Academy. Dne 11. června si vzal Rebeku Wade, avšak v březnu roku 2009 se rozvedli, po té co se Ross přiznal k nevěře.

Ross se věnuje i dokumentární tvorbě. Nejvíce na sebe v tomto směru upoutal pozornost divácké veřejnosti svým počinem s názvem ROSS KEMP ON GANGS, kde navštívil např. gangy v Brazílii, neonacistické skinhedy v Kalifornii, fotbalové chuligány v Polsku atp. Za tuto dokumentární sérii získal v roce 2006 cenu BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) v kategorii Nejlepší faktografický seriál. Stejné ocenění získal v roce 2008 za dokumentární seriál ROSS KEMP V AFGÁNISTÁNU, kde se na několik týdnů připojuje k 1. praporu britské armády v Afgánské provinci Helmand.


21.7.1964
Barking, Essex, Londýn, England, Velká Británie
Ross Kemp csfd

Snapshot WeddingA Line in the SandSpartakusKřivákA Christmas CarolHero of the HourEastEnders: The Mitchells - Naked TruthsPlaying AwayBlindspotNothing to Declare10 Minute TalesKomparzUltimate ForceIn DefenceWithout MotiveCity CentralThe ChiefBirds of a FeatherLondon's BurningEastEndersEmmerdale FarmRoss Kemp: Hledač pokladů ve vracích lodíBritain's Tiger Kings - On the Trail with Ross KempRoss Kemp: Britain's Volunteer ArmyVe věznici BelmarshHatton Garden: The Inside StoryRoss Kemp Living with...Ross Kemp: Ozbrojené složkyRoss Kemp - extrémní světRoss Kemp - Bitva o AmazoniiRoss Kemp - Střední východRoss Kemp: Mezi pirátyRoss Kemp: Návrat do AghánistánuRoss Kemp: Zpátky na frontěBlackadder's Most Cunning MomentsRoss Kemp: AfghánistánGangy očima Rosse KempaRoss Kemp Alive in AlaskaPaddington GreenThe Best of BritishSob Robbie a blízká setkání stádního druhuDoctor Who: Dimensions in TimeCelebrity Bridge of LiesThe Bridge of LiesTop Gear speciál: Od A do ZGood Morning BritainThe British Soap Awards 2009The Alan Titchmarsh ShowThe British Soap Awards 2006The British Soap Awards 2006: The PartyRichard & JudyGPTVThe British Soap AwardsTFI FridayGMTV


Aktualizace osobnostního profilu Ross Kemp: 25.4. 2024 03:49