John C. McGinley 64 let


Malý Johnny C. se narodil v srpnu 1959 v New Yorku. Studoval New York University. Na začátku herecké kariéry zastupoval Johna Turturro v divadelní hře DANNY AND THE DEEP BLUE SEA.

V roce 1997 se Johnovi narodil syn Max, který má bohužel Downův syndrom. Pravděpodobně i kvůli tomu McGinley usiloval o roli Dr. Perryho Coxe v seriálu "SCRUBS", což mu umožnilo být synovi stále nablízku. Za roli získal několik ocenění a spoustu lidí nadchnul svým výkonem. TV Guide o jeho roli napsal: "Obsazení mladých herců je přitažlivé, ale McGinley na sebe strhává pozornost v roli temperamentního doktora, který všem sráží sebevědomí. A vám taky." I Johnny C. si vychutnal svou roli, kterou přirovnává ke kombinaci Lou Granta a Louieho De Palma.

Kromě seriálu SCRUBS si zahrál i ve spoustě filmů, jmenujme např. NAROZEN 4. ČERVENCE, SKÁLA, SEDM nebo již zmíněná ČETA. Ovšem objevil se i v horších filmech. Za svou roli v DOMĚ SNŮ a v DIVOČÁCÍCH byl na Razzie Awards navržen na nejhoršího herce ve vedlejší roli. Nakonec však "ocenění" neodbržel.

McGinley je dobrý přítel Johna Cusacka nebo Chrise Cheliose, obránce NHL, což je důvod, proč ve SCRUBS nosí hokejové dresy. Od srpna 2006 je zasnoubený s učitelkou jógy Nichole Kessler. 2. února 2008 se jim narodila dcera Billie Gracy.


3.8.1959
New York City, New York, USA
John C. McGinley csfd

Dračí záchranáři: Svátky ve StokučíBenchedSouboj pohlavíThe Good CatholicExperiment BelkoNa dlažběKid Cannabis42Watercolor PostcardsThe DiscoverersVražedná hraSmotheredBackSuperman/Batman: Veřejní nepřáteléAmerická gangsterkaDivočáciUž jsme doma?PokouřeníčkoTwo Tickets to ParadiseMalý pasákIdentitaCrazy as HellHighwayVánoční příběhZloději z HarvarduLetní vzplanutíZvířeSejměte CarteraTen, který přežilJack BullMaléry pana ŠikulyTři do tangaVítězové a poraženíBad Cop, Bad CopCíl: ZeměVálky PentagonuColin FitzIntensityMucholapkaNení co ztratitPravda a ležHollywood BoulevardJohnsMatkaSkálaVabankKatie - Dítě divočinyLong Island FeverNixonSedmThe Return of HunterAljaška v plamenechHra o přežitíKam zmizela hlídka 54?Přepadení na východěMother's BoysNeslyším zloPoslední psanecStaří mládenciHlídka v Ardenách


Aktualizace osobnostního profilu John C. McGinley: 1.11. 2023 21:34