Susan Boyle 63 let


Susan se narodila v aprílový den, 1.4.1961 ve Skotsku, ve městě Blackburn. Byla počata jako devátý a zároveň poslední potomek rodičů Bridget a Patrick Boylových. Při porodu nastaly komplikace, při kterých byla přerušena dodávka kyslíku do mozku, což na malé Susan zanechalo trvalé následky v podobě nemoci zvané LMD (lehká mozková disfunkce).

Od Smrti matky v roce 2007 Susan trpěla do depresemi a úzkostmi. V roce 2009 se přihlásila do třetí řady soutěže BRITAIN'S GOT TALENT především z důvodu, aby na ni byla zesnulá matka pyšná. Do 24 hodin po jejím vystoupení vidělo její výkon na síti youtube přes 4,5 milionů lidí a na sociální síti Twitter se stala Susan Boyle tématem číslo jedna.

Díky velkému propagování herečky Demi Moore si Susan všimli i v zámoří. Po skončení soutěže si Susan do svého pořadu pozvala novinářka Oprah do THE OPRAH WINFREY SHOW a následně i Larry King do pořadu LARRY KING LIVE. Během soutěže také přislíbil pomoc sám porotce Simon Cowell, který prohlásil, že se Susan ujme i v případě, pokud nezvítězí. Simon Cowell opravdu pomohl Susan vydat její první album a to bylo velmi úspěšné.


1.4.1961
Blackburn, Západní Lothian, Scotland, Velká Británie
Susan Boyle csfd

Zoolander No. 2The Christmas CandleSusan Boyleová: Splněný senSusan Boyle: You Raise Me UpHelping Haiti: Everybody Hurts, B&W VersionAmerica's Got Talent: The ChampionsPlanet's Got TalentMost Shocking Talent Show MomentsRoyal Variety Performance 2010, TheTalk show bez zábranLive from Studio FiveBritain's Got More TalentBritánie má talentMemòries de la teleThe ONE ShowThe X FactorSunriseLorraineBingoLottoOprah showLarry King LiveFantásticoToday


Aktualizace osobnostního profilu Susan Boyle: 10.11. 2023 14:45