Bridgit Mendler 31 let


Bridgit se narodila ve Washingtonu. Jakmile ji bylo necelých devět let, přestěhovala se s rodinou do Kalifornie. Právě tam začínaly její první zkušenosti s hraním. Oslavila třinácté narozeniny a krátce nato se dočkala své první role v seriálu GENERAL HOSPITAL. Avšak neprosadila se. Aspoň ne do té doby, než se spustil program pro teenagery Disney Channel. To se Bridgit začaly nabídky jen hrnout.

Nejnovější snímek LEMONADE MOUTH patří prozatím mezi její nejúspěšnější. Jako středoškolačka Olivia zde předvedla svůj pěvecký talent, coby jedna ze členů začínající kapely. Po jejím boku stáli například Adam Hicks (Zeke a Luther) nebo Hayley Kiyoko (Kouzelníci z Waverly). Bridgit jinak vede normální život, i když v kariéře má dobře našlápnuto. Přejeme tedy mnoho úspěchů.


18.12.1992
Washington, District of Columbia, USA
Bridgit Mendler csfd

Father of the YearA zase ti Mupeti!Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestěLemonade MouthČivava z Beverly Hills 2Alvin a Chipmunkové 2Šéfe, jsem v tom!Dívčí partaAlice Upside DownThe Legend of BuddhaŠťastné a veselé a tak podobněNeranditelníHodně štěstí, CharlieJessieDr. HouseViolettaJONASKouzelníci z WaverlyGeneral HospitalLennon or McCartneyBridgit Mendler feat. Pell - Can't Bring This DownBridgit Mendler, Devontée - Temperamental LoveBridgit Mendler - Do You Miss Me at AllBridgit Mendler feat. Kaiydo - AtlantisThe Black Eyed Peas feat. The World: #WHERESTHELOVEBridgit Mendler - UndateableBridgit Mendler - HurricaneBridgit Mendler - Ready or Not


Aktualizace osobnostního profilu Bridgit Mendler: 2.11. 2023 13:26