Michaela Ochotská 39 let


Michaela Ochotská se narodila v Bruntálu roku 1984 ve znamení Střelce. V dětství závodně tancovala, hrála tenis a provozovala gymnastiku. O prázdninách jezdila do Prahy za učiteli tance. Vytušila, že v Praze má nejlepší podmínky vyniknout. Přesun do hlavního města jí ovšem rodiče nechtěli povolit. Nakonec rodiče přemluvila. V Bruntále začala studovat na Obchodní akademii a ve třetím ročníku přestoupila konečně do Prahy. Po maturitě nastoupila na Vysokou školu veřejné správy a mezinárodních vztahů v Praze, obor mezinárodní vztahy a diplomacie.

Díky POJIŠŤOVNĚ ŠTĚSTÍ se jí otevřely dveře do modelingu. Sice již ve čtrnácti se s ním setkala, ale tehdy ji vůbec neoslnil. V současnosti neodmítá pozvání na módní přehlídky, ale v budoucnu se modelingu věnovat nechce. Jejím velkým snem byl post moderátorky televizních novin. Tento sen se jí nakonec splnil. Dále moderuje různé firemní akce, plesy a večírky. Uváděla i Miss Europe and World Junior 2007 s Janem Čenským a Miss Open s Rayem Korantengem.

Michaela Ochotská dále nafotila sexy fotky pro Playboy. Všiml si jí i bývalý kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Ujfaluši, který se stal jejím přítelem. Ten ji ovšem několikrát podvedl a vztah na dálku nevydržel.


19.12.1984
Bruntál, Československo
Michaela Ochotská csfd

Casino RoyalePojišťovna štěstíTajemství celebritSe Šípem v zádechTescoma s chutíPřísně tajnéTOP STAR magazínVolejte NovuTelevizní noviny


Aktualizace osobnostního profilu Michaela Ochotská: 3.11. 2023 10:52