Eva Herzigová 51 let


Modelka, návrhářka a herečka Eva Herzigová se narodila do rodiny sekretářky a elektrikáře. V roce 1989 jí k úspěšné kariéře pomohla náhoda. Během výletu do Prahy se zastavila za kamarádkou, která ji přemluvila, ať se s ní zúčastní konkurzu pro mladé krásky, který pořádala francouzská modelingová agentura. Eva Herzigová konkurz agentury Metropolitan Models vyhrála a odjela do Paříže. Úspěch se dostavil, když Eva Herzigová vystřídala v reklamní kampani značky Guess slavnou Claudii Schifferovou. Rázem se stala modelkou světového formátu. Dostala přezdívky Marilyn Monroe Východu a Miss Wonderbra. Začala se  objevovat na stránkách módních časopisů jako jsou Harper´s bazaar, Elle, Woman, Kleopatra, pařížské i italské Vogue, Amica nebo americký Playboy.

V letech 1996 až 1998 byla vdaná za Tico Torrese, bubeníka popového zpěváka Bon Joviho. Manželství skončilo rozvodem. V současnosti je jejím partnerem turínský podnikatel Gregorio Marsiaj, 1. června 2007 se jim narodil v Paříži syn George, 13. března 2011 druhý syn Philipe a 21. dubna 2013 třetí syn Edward. Společně se svou neméně slavnou kolegyní Terezou Maxovou pořádá charitativní akce především pro děti.


10.3.1973
Litvínov, Československo
Eva Herzigová csfd

MasarykPohádkářCha cha chaModiglianiJust for the Time BeingŽena mého příteleSports Illustrated: Swimsuit '97Strážní anděléInfernoKrása na prodejUnfiltered: Paris Jackson & Gabriel GlennManolo: The Boy Who Made Shoes for LizardsRichard Müller: NepoznanýFilm o filmu: PohádkářTajemství modelek13. komnataGEN - Galerie elity národaDuran Duran - Girl Panic!George Michael - Too FunkyEvaTwisted TangoTOP STAR magazínLe grand journal de Canal+Friday Night with Jonathan RossThe Victoria's Secret Fashion ShowWho Wants to Be a MillionaireTout le monde en parleVH1 Fashion Awards 1998Corazón de...Mundo VIPTFI FridayIn a New Light: Sex UnpluggedNoční show Davida LettermanaExplosiv – Das MagazinWetten, dass..?


Aktualizace osobnostního profilu Eva Herzigová: 4.11. 2023 07:36