Jim Beaver 73 let


Narodil se v Laramie, Wyoming. Jeho otec byl francouzského a anglického původu. Po dokončení studia na střední škole, následoval několik svých přátel k námořnickým sborům. Beaver sloužil u námořních sborů jako radiotelegrafista. V roce 1971 se vrátil do USA. Už na vysoké škole hrál v mnoha hrách. Během studií, také začal psát. Psal pro filmové časopisy a několik let byl fejetonista a kritik pro National Board of Review of Motion Pictures. Pracoval jako hlasatel v rozhlasové stanici KCSC.

Během studií na vysoké škole se oženil se spolužačkou Debie Goung. O čtyři měsíce později se pár rozešel, ale k rozvodu došlo až v roce 1976. Při pobytu v Kalifornii sdílel několik let dům s hercem Hankem Wordenem, který byl jeho přítel už od dětství. V roce 1989 si vzal herečku Cecily Adams, která roku 2004 zemřela na rakovinu plíce. S Cecily má dceru Madeline.


12.8.1950
Laramie, Wyoming, USA
Jim Beaver csfd

No More TimeUlička přízrakůBlindfireGunfight at Silver CreekMama BearHospitalityBilly BoyPurpurový vrchThe FrontierLegenda o Pekelné bráněDark and Stormy NightReflectionsCootiesNextŠoféřiThe CommissionWave BabesŽivot Davida GaleaAdaptaceBachař z věznice Red RockJízda do pekelJdi za svým srdcemMagnoliaAt Sachem FarmPan VraždaSatanovy obětiZraněnáDěti tmyLanařiPistolniceGeronimoGunsmoke: The Long RideNěkdo se díváDva na láskuGunsmoke: To the Last ManSestra v akciLittle SecretsEl DiabloFollow Your HeartThe Court-Martial of Jackie RobinsonMothers, Daughters and LoversTurner a HoochV nepřátelském poliObranná hraPerry Mason: Případ dámy v jezeřeTwo Idiots in HollywoodHollywoodská rošádaSladká pomstaBílá orchidejSilkwoodováNoční dravciDallas Cowboys CheerleadersDesperadoThe SeniorsNapůl drsňákB PositiveBanda


Aktualizace osobnostního profilu Jim Beaver: 15.4. 2024 13:30